Kur Vilniuje galima restauruot ratlankius?

Kur Vilniuje galima restauruot ratlankius?

Tik nepradekit rekt kad tokiu temu labai daug. Paskutine praeitu metu radau LiežuvisZodziu noriu persidazyt savo ratlankius,labai apibraizyti ir atsilupineja. Kur tai butu galima atlikti Vilniuje ir kiek pan kainuoja? Aciu uz atsakymus

Sakai ieskojai? Siandiena tokia pati tema sukurta Cha cha[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/447965.24 1-=(102379999](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/447965.241-=(102379999)

tai as vakar ieskojau Cha cha

Nu cia del ratlankiu lyginimo. O man perdazyti reik

wa ir man butu neblogai persidazyt tik irgi nezinau kur Nekaltas

man tai sivis pzd su tais ratais. noriu naujus pirkt, bet nieks neturi tinkanciu mano masinai Šypsena arba turi bet lievus,tai nx galvoju nusidazsiu situos ir vsio Šypsena

aha, su rono cia bedu del ratu atsiranda, va kai pas mane skyles 4x100 tai eina nuo visokiu golfu pasatu ir. t.t tai ne beda kazka surasti. uzvakar jau uzsidejau lietus tik reikia nudazyti.

jeigu kam ant Kauno persidazyti, rasykit i privata duosiu tel.nr. ten kainos nuo 50lt uz vieneta, bet kokybe tai liux!!! Gerai

Nykiai čia su tais dažymais. vln kai ieškojau, tai irgi - 50lt/vnt. Čia darbas. Medžiagos dar 50lt. finale - 100 už vieną ratą. Negi dažysi tik vieną? ir turi 400lt skylę Pavargęs

Kaune 35 litai vieno disko perdazymas ir nulakavimas. skambinkite ir sakykite kad is autobanginiu klubo Labas867683110 sekmes Mirkt

esmi >> o kur cia randasi??? zinau tu pats esi is aleksoto, tai pasakyk kurioje vietoje, ten kur as sakiau tai link restauracijos vaziuojant po kaire. gal tavo tel.nr. ir daugiau sudomins mano draugu ir pazystamu, tai duosim tr. darbelio meistriukams,ok???

geriau man pasakykit, ka daryt, kad ju nepavogtu? Nekaltas Nekaltas Nekaltas jau nuo 2ieju mashinu nu******… Liūdnas toj pacioj vietoj Kanda

specialus varztai buna Mirkt

sekretkes statyk Liežuvis Nekaltas