Kur tu sutiksi Naujus Metus

Kur tu sutiksi Naujus Metus

Nežinau ar buvo tokia tema arne ,o jei buvo pasakykit būtinai ištrinsiu…Vieni žmonės sutinka namuose-lovoje, kiti kavinese su draugais ir pan… O mano svajonė sutikti Naujiametį miške, prie didelio laužo, svarbiausia kad bučiau su gera kompanija ir kuo toliau nuo miesto, tai yra dievo ir žmonių užmirštame pasaulyje…

as ju nesutiksiu,jie mane sutiks Šypsena

tik lovoje Gerai

As tai po lova, saliutu bijau Juokiasi

Prisimenu ,kartą buvau pakviestas į Naujametinį vakarėlį,praktiškai nebuvo ne vieno Baisu,nors stalai lūžo nuo Alus ir maisto…Praktiškai nebuvo kada ir Alus Žaidimai, dainos, atrakcijos…o dabar prisirenka ,kad tik yra proga pasigerti…O šeip gan linksma būna ir be Alus

Cha, kur tai čia vieta? Nu tada namuose Cha cha NAfig tie laužai, nušalusios gal;unės ir apmyžtos kelnes?

ot žmogus visai be romantikos…jam kad tik Alus

Grazi svajone Gerai tik va beda, ner geros kompanijos Nekaltas

Aš realistas, išgeres gamtoj, gali užmigti ir sušalti, be to šiltai apsirengus, nesimato fimfaliuko ir dažnai taškaisi ant kelnių Mirkt

reikia bandyt suburti…tokia…Tik pagalvok aplink sniegas,danguje mirksi tau žvaigždės…kažkur kaukia išbadėjęs vilkas …o tu šoki ir dainuoji ir tau ant viso pasaulio nusiš…nes tu tik šia akimerką laimingas ar laiminga,nes pabėgai nuo savo rupesčių…REIKIA PABUTI MUMS UIR VAIKAIS… Kiek juk galima visko prisigalvoti…Tik viena problema…oras ir privatizuoti miškai…

Pakvietė į rusų restoraną Vilniuje mane ir mano mažę Apakęs Nekaltas GeraiApakus Apakęs Gerai Gerai Gerai Myliu Tūsas Tūsas

Miške studentiškais laikais esu sutikus su savo turistais kalniečiais GeraiTuomet buvo daug sniego Taip Baisu

Nu ziurint kas pakvies… Cha cha

kur praleisiu siemet - dar neisivaizduoju, beyt topiskiausiai sutikom 2000 Šypsenasusirinkom kokia 15 zmoniu musu 28 m butuke, inkalem ir varem peskom i miesta. Nu pasilinksmine vel peskom namo. labai jau isalkom per ta laika (kelione tolima), tai emem ir susikurem lauza priesais langus, masinu stovejimo aikstelej Cha cha is masinu pasileidom muzikyte, patrypem, pasokom, kaimynai pavydziai spoksojo pro langus. Baigiant degti lauzui, issikepem kepsniuku Niam niam nu namie vel Taurė ir kas kur sugulem. Kai kam teko su sunim miegot virtuveje ant zemes, kai kam koridoriuj, vieniems atiteko tik vonia Baisu nors jie nesiskunde, ryte buvo zvalus ir svarus Cha cha nu ka ryte bute pasidare pen anksta, isvarem i soda. issinesem fotelius, sofa i pusnis, vel susikurem lauza - ir saslykiukai ,kepsniukai vel lindo i skrandzius kaip sauleta vasaros diena Cha chataigi jei norit lauzo, nebutina vaziuoti i miska Gerai

geda prisipazhinti, bet esu shokus taip, kad iluzho parketas Drovus Pavargęs

Kieme kepti šašlus ir kraupinti kaimynus man jau nusibodo…

tai gerai šašlikams kepti buvo kuro…

nu tai tadu belieka miskas arba kaimo sodyba Nežinau