Kur stoti???
not your business
Labai abejoju. Prieš porą metų pats ten pat stojau (vidurkis >9), tai pagal išankstinį be problemų priėmė, bet jeigu būtų reikėję eiti per mandatinę, tai be šansų.
not your business rašė:
Deimantine rašė:
stok i VGTU i kokia vadyba arba mechanika
va ten tai paprakaituosi
;D
o ka ten labai sunku ,ar kas ten yra?
ten ne tas zodis kaip sunku mokytis. jei sugrazint laika atgal , tai tikrai nestociau ! nebent jei domiesi braizyba, teorine, skysciu mechanika, masinu gamyba, vidaus degimo varikliai, termodinamika , silumos ir mases mainai irpan. o destytojai tiesiog stebuklas! merginos norite suliekniet, stokit butent i VGTU kokia mechanika,ar transporto inzinerija, taip isprakaituosit, kad lasinuku nebeliks (nereikes i sporto sale vaiksciot,pinigus sutaupysit nebent jei i mokama stosit)!
ieva pieva rašė:
not your business rašė:
Padekit apsispresti kur stoti?Noreciau i ekonomika ,bet mates turiu 7 A lygiu tiktai ,tai jauciu man ten iki jos tai …
.Kur butu realu istoti su 8.5 vidurkiu ?
nori realaus atsakymo?
stai: jei galvosi, kad negali istot ten, kur nori, tai tikrai neistosi. o vat su 8.5 vidurkiu be jokio konkurso gali istot i KŠ. (zinai, kas
tai yra?)
O kas tas KS as nezinau
Geriausia stoti karves suda.
SKIPLAI ko cia mano zodzius kartoji nori gauti per kepala?
nu sujuokinai su tuom kad neranda darbo
as dabar esu trecio kurso studentas, pradejau dirbti jau nuo 2 kurso,
darbo pats nesiieskojau, vis kolegija siulydavo…
dabar irgi dirbu, bet vis dar duoda telefu kuriais laisvai galiu gauti darba…
apie 80 procentu baigusiu jau dirba, kitus isgrobsto per menesiuka
salygu tikrai nesu mates geresniu…
as dziaugiuosi kad man pritruko i VGTU 0,5 balo i nemokama, ir ten neistojau…
Salygos studentams tikrai pacios geriausios
leoKING rašė:
TIK NE I INFORMATIKA ( KTU )
"VISUS PADARYS"
Nagasdink zmogaus, va Informatika VDU (http://www.vdu.lt) aukstam lygyje
matas rašė:
pritariu zajobai kad vgtu reikejo ismikt rexta rinkti smulkiu sriftu, bet tai buvo praeity dabar po viena grupe suvaro i kabineta ir egzaminuoja, bet chebra ir ten sugeba kazkaip nusirasyt
jooo, bet reikia dar moket sitaip nusirasinet(ir nebijot), kai priesais tave stovi destytojas ir su savo nachalna sypsianute laukia , kol taves pagaus… Vienas bicas is mano grupes net pas pacius siaubingiausius kirvius sugebedavo nusirasyt, o neseniai ant pacio lengviausio dalyko pagavo…!
Jums stoti tiktai i karves suda lopai jus.
nu saunuole. pasirupina fonu… reta tokia asmenybe tarp megeju fotografu.
ten ne uzuolaida,as uzkabinu medziaga,kad nesimatytu smulkiu detaliu,nes ir taip fotkiu kokybe prasta,juk su web kamera fotkinau. na gerai,kita kart zalia medziaga pakabinsiu jei sita pabodo
Gal viena ir yra
o kodel visos Jusu nuotraukos prie tos pacios melynos uzuolaidos
tevelis nespejo nusifotkinti,greit isvyko
o kur tevelio nuotraukyte
aha,buvo ir “tevelis” grazus,kudlotas…
O tevelis vienas ar daugiau ju buvo?