Kur perkat sau drabuzius?
Pasidalinkit savo nuomone apie Lietuvos parduotuves ir jose esanciu drabuziu pasirinkimu
Mano manymu geriausios parduotuves sios: Vera moda, aprangos galerija,mango
Vaistinėj
Kai turiu pinigu nepagailiu ir nusiperku kazka firminio pvz:apranga,nike,adidas ir t.t.Bet buna taip kad ir i turgus tenka uzsukti
Didieji maximos ishpardavimai iki -75%
Bet ar neatrodo, kad jose, kaip ir neperdidziausias pasirinkimas
Dazniausiai lankausi dzinsu parduotuvese
Ka darysi renkiesi is to kas yra
Perku visur, svarbu kad man tiktu ir gerai atrodyciau
aprangos galerijoj dazniausiai
Sios parduotuves brangiausiosBet ne geriausios
Niu aisku,ten tipo kokybe gera ir bla bla bla,bet jose nematau nieko idomaus
Kartais MERKURIJUJ perku,nes ten visalaik gali rasti idomiu ir nenuobodziu rubu,bei pakankamai nemaza pasirinkima,kartais bazese apsiperku
Nematau reikalo laxtyt po brangias parduotuves,kai bazej gali nusipirkt ta pati,tik pigiau,o parduotuvese moki tik uz zenkla firmos
Nius,kartais paivairinimui nusiperku ir kazka is original,geros parduotuves,bet tas buna l.retai
Vo tajp
Nuo A iki Z, svarbu, kad kaina atitiktu kokybe ir patikimo laipsni. Mamos spintoj daug gero radau. Svarbu, nevaikscioti apsirengus, kaip visiem (pasaulis taps vienodas).
labiausiai patinka teranova ir vero moda. kartais tenka vaziuot i kauna pasipirkt, nes ten yra tokiu parduotuviu (pvz: teranova), kuriu vilniuje nera ir jose orginalesni drabuziai. siaip parduotuviu pasirinkimas galetu buti didesnis…
Hipi rašė:
Svarbu, nevaikscioti apsirengus, kaip visiem (pasaulis taps vienodas).
[/quote]
Juo,as irgi stengiuos nusipirkt tai,ko dar niex,ar bent jau mazuma turi
Kadangi nesu kokia hipe ar panke ar dar kazkas pan., tai drabuziu randu bet kur graziu, nejaugi maza dzinsu, sijoneliu, smailianosiu aukshtakulniu?
P.S. Ant firmos zenklo esu dejus…vistiek atrodau geriau nei kokia hipe, apsipirkus kokioj aprangoj