Kur perkat sau drabuzius?

Kur perkat sau drabuzius?

Pasidalinkit savo nuomone apie Lietuvos parduotuves ir jose esanciu drabuziu pasirinkimu

Mano manymu geriausios parduotuves sios: Vera moda, aprangos galerija,mango Šypsena Flirtas

VaistinėjMirkt

Kai turiu pinigu nepagailiu ir nusiperku kazka firminio pvz:apranga,nike,adidas ir t.t.Bet buna taip kad ir i turgus tenka uzsuktiLaimingas

Didieji maximos ishpardavimai iki -75% GeraiTaip

Bet ar neatrodo, kad jose, kaip ir neperdidziausias pasirinkimas Ne

Dazniausiai lankausi dzinsu parduotuvese Taip

Ka darysi renkiesi is to kas yraLaimingas

Perku visurTaip, svarbu kad man tiktu ir gerai atrodyciauMirkt

aprangos galerijoj dazniausiai

Sios parduotuves brangiausiosLiežuvisBet ne geriausiosLiežuvisNiu aisku,ten tipo kokybe gera ir bla bla bla,bet jose nematau nieko idomausLiežuvisKartais MERKURIJUJ perku,nes ten visalaik gali rasti idomiu ir nenuobodziu rubu,bei pakankamai nemaza pasirinkima,kartais bazese apsiperkuLiežuvisNematau reikalo laxtyt po brangias parduotuves,kai bazej gali nusipirkt ta pati,tik pigiau,o parduotuvese moki tik uz zenkla firmosLiežuvisNius,kartais paivairinimui nusiperku ir kazka is original,geros parduotuves,bet tas buna l.retaiLiežuvisVo tajpLaimingas

Nuo A iki Z, svarbu, kad kaina atitiktu kokybe ir patikimo laipsni. Mamos spintoj daug gero radau. Svarbu, nevaikscioti apsirengus, kaip visiem (pasaulis taps vienodas).

labiausiai patinka teranova ir vero moda. kartais tenka vaziuot i kauna pasipirkt, nes ten yra tokiu parduotuviu (pvz: teranova), kuriu vilniuje nera ir jose orginalesni drabuziai. siaip parduotuviu pasirinkimas galetu buti didesnis… Nekaltas

Hipi rašė:
Svarbu, nevaikscioti apsirengus, kaip visiem (pasaulis taps vienodas).

[/quote]

Juo,as irgi stengiuos nusipirkt tai,ko dar niex,ar bent jau mazuma turiTaip

Kadangi nesu kokia hipe ar panke ar dar kazkas pan., tai drabuziu randu bet kur graziu, nejaugi maza dzinsu, sijoneliu, smailianosiu aukshtakulniu? Mirkt
P.S. Ant firmos zenklo esu dejus…vistiek atrodau geriau nei kokia hipe, apsipirkus kokioj aprangoj Laimingas