kur nusipirkti sidabrinių dažų lietiems diskams ?
šiek tiek apibraižiau diskus. Reiktų padažyti , bet niekur nerandu tam skirtų dažų. Gal kas žinote kur jų gauti?
brownsun rašė:
šiek tiek apibraižiau diskus. Reiktų padažyti , bet niekur nerandu tam skirtų dažų. Gal kas žinote kur jų gauti?
Sonax gamybos yra dažai. Vilniuje prie Vingio Statoil degalines ir ERGO pastato yra SONAX parduotuvė. Tenais rasi tikrai. O šiaip geriausiai dažyti su automobiliniais dažais ir pulvirezatoriumi.
J.
o gal kas zinot apie laka kuris purskiamas kai diskai jau buna nudazyti
Pirkau sikkens dazus sumokejau 50lt uz dazus su laku su viskuo dar zmones nusimanatys parinko spalvele nuveziau meistrui kuris dazo automobilius tai padare diskus ledinius suspaklaivo fileriavo nupute atrodo kaip nauji sumokejau 30lt uz ratlanki ojeigu dar pac nusisveistum tai manau pigiau gautusi.
Juozas rašė:
ZIURKE rašė:
blin…vos nenukritau…uz disku dazyma 80lt uz vieneta???

ar uz visus???

uz 80lt jei vieneta,tai cia kitus gali paimt,zvaigzdes pusnaujas…

A tu gal uzsiimi disku dazymu? Man reikia nudazyti.
J.
nu seip S. is zujunu neblogai dazo,pas mane irgi galima,ira peskastruike,bet nupust gerai negaliu,ner pistoleto gero ir kameros neturiu…nebus lediniai…bo ir kur spec lako gaut nezinau,senai bedariau…
binkis rašė:
Pirkau sikkens dazus sumokejau 50lt uz dazus su laku su viskuo dar zmones nusimanatys parinko spalvele nuveziau meistrui kuris dazo automobilius tai padare diskus ledinius suspaklaivo fileriavo nupute atrodo kaip nauji sumokejau 30lt uz ratlanki ojeigu dar pac nusisveistum tai manau pigiau gautusi.
tai kas ten per lakas gal placiau gali papasakot ??? o pas ka dazei jeigu ne paslaptis
ZIURKE rašė:
Juozas rašė:
ZIURKE rašė:
blin…vos nenukritau…uz disku dazyma 80lt uz vieneta???

ar uz visus???

uz 80lt jei vieneta,tai cia kitus gali paimt,zvaigzdes pusnaujas…

A tu gal uzsiimi disku dazymu? Man reikia nudazyti.
J.
nu seip S. is zujunu neblogai dazo,pas mane irgi galima,ira peskastruike,bet nupust gerai negaliu,ner pistoleto gero ir kameros neturiu…nebus lediniai…bo ir kur spec lako gaut nezinau,senai bedariau…
Siaip man is principo reiktu tik juos nuvalyti su peskastuikia, nusidazyti nusidazysiu ir pats
J.
kai varysi su saabu isimesk i bagazine,pabandysim
To Ziurke: jei gerai pavyks, tai atneshiu ir savo alpajnus jei nesunku aisku
Big H.
ZIURKE rašė:
su peskastruika nueina visi dazai ir viskas kas tik ant ratlankio buna,lieka tik grynas metalas,ir ten kur poliruota pasidaro matinis pavirsius…
jei tinka prasom,nupeskasruikinsim 

tik poto su duralio korozija ir dazymu reiks patiems kovot,o metaliniai toko pesnia,bet reik gero grunto,ir po peskastruikes reik juos kaiptai nuplaut ar nuvalyt,nes lieka smelio dulkiu ir dazai sunkiai kimba

tik nesupratau ZX ko tau reik,nuimt dazus ar nuplaut purva???
Ai nu zhinaj kaip tuose senobiniuose ratlankiuose astriuose kampuose ikaitusios stabdziu dulkes prikepa???..vaizdelis nekox…a norisi, kad svarus butu…o dazai tai zjb, jokios korozijos…tad zodziu tex su shepetukais drocintis… :l