KUR LANKYTI FUTBOLA?

KUR LANKYTI FUTBOLA?

Mano broliui 15 m., jis lanko futbola 1,5 metu, bet nori pereiti kitur, nes ten visai prastas lygis. zaidzia jis neblogai, nors ir ne zvaigzde, bet kai nuejo i vilniaus futbolo mokykla (sportimoj), tai jam pasake, kad sunkiai gales pritapti, nes komanda auksto lygio ir jau susigrojusi. Ka manot? gal jis isvis per senas jau tokiem zygiam… Šypsena bet jis labai labai noretu rasti koki faina kluba ir toliau treniruotis normaliai, o ne malti sh naujininkuose kazkokioj mokyklelej :confused:

Romanovui toks praaverstu!!! Cha cha Cha cha Gal i Heartsus nuveztu… Cha cha

gal tegu krepsini pradeda zaisti Šypsena

Pilna Vilniui tų futbolo komandų, tegu pasidomi labiau… Šypsena

nu man 16, ir kai nuejau sake, kad jau kaip ir persenas ateini, reikejo anksciau, bet seip galejau ateit, tai va dabar tik su draugais einu issinomavus sale palost… Fule lankiau 2metus, kai buvo 10-11 zaidziau uz klp, bet del tam tikru priezasciu nustojau… nzn, seip gali drasiai eit, tik tiek kad jau ten i komanda sunkiai pateks… Nekaltas

Piktas Cha cha fule geriau, nevesk vaikino is kelio. Futbolas tai ateitis. Taip

tokia pat ir mano situacija,tiktai priezastis mano nustojimo aiski-sulauzyta ranka

kad zinok dabr Lt nera taip kad nueini tik pasizaist ir tave bicki pamokys. is visu norui daryt zvaigzdes,i rjaj norejo lankyt normaliai reikejo nuo 10m. padet, dabar eit kur normaliau labai mazai sansu

Aš tai manau, kad jis tikrai jau per senas (na nebent turėtų tikrai nerealių talentų)… Žinau, kad Vėtros vaikų komanda pernai kvietė vaikus iki 14 metų… Tai va…

man kazkas del sirdies buvo, atsimenu cia pas mus klp sake kad lb blogai kazkas ir reiktu nustoti ten sportuoti, o poto kai i Kauna, tipo pas geriausia sirdies gydytoja nuvaziavom, sake viskas Ok… Piktas tai taip ir liko neaisku…

tai blin wesk pas mane, blin su normaliais bachurais palos ir taps zwaigzde, pasigirsiu ir as, jog esu lankes fuliuka, bet manau geriausia mokykla gatwe

jei pas ji talento yra ir netinginys tai dar ne per velu profu tapt

Skaiciau kazkur kad vienas Anglas,loses futbola tik laisvalaikiu su draugais,o siaip mokesis/dirbdamas iki 22 metu,niekur nelose,o tik tada nusprende pasirodyt i perziura.Po to jis tapo geru gyneju ir netgi uzsisviete rinktineje.Tik neatsimenu kas toks.

zalgiris… tik viena ir zhinau…