kur kišt?
vaikas eidamas is mokyklos sake…tipo rado
Į metalą priduok.
uzsidek ant civiko ir vaziuok i degaline nemokamu degalu
tipo rado
plia mazas bakas,reikia koki pasata paieskot siauliuose vienam veikejui nukniso vardini numeri priekini,norejo is metaliniu numeriu susivirinti nauja
man tai saslus kai kepu labai gerai su numereis wedinasi geresnio budo dar nesu sugalwojas
o kam juos vedint?
zarijas nu kad kaitros daugiau butu
volasai tu kada pabandyk plaukus pravedint, blusos gal išsilakstys
ner ko backoj saslu kept. Normalioj saslykinej per akis to vedinimosi.
tai gal dar ir slapiom malkom lauza kuri kad vedint reikia? man tai paprastai reikia gesint kai uzsidega nuvarveje riebalai. soprano - pabandyk savo plike pravedint, nes pozymiai lyg perkepusios, nors ir plika
kad neuzsidegtu nuo tauku,tai zarijas su stambia druska barstykit, apie puskilogrami
kad ne plikas aš
zinot toki pasakyma: nemokykit tewo 3,14st. as kepu sawo budu, jus kepkit sawuoju. paklause ka su numereis daryt, pasakiau sawo nuomone.
butu kaip seniau-popierinai tranzitiniai nr,tai bent pakurom tiktu dabar tai ka,perekupu perklausinet arba vezt i regitra palikt prie langelio.
Pries pora menesiu masina bulbasuj pardavinejom, tai tranzitiniai popieriniai buvo O siaip tai numerius su kniedem geriausia privaryt ir nepamesi
cia siaip firmos numeriai pasuk i regitra turet pasakyt kokios firmos kur registruotos