Kur keliauti spalio men?
Sveiki bangos turistai Spalio menesi varau atostogu.Todel reikia patarimo.Kur keliauti
Klausimas nera bonalus, nes nenoriu pakliut i lietaus sezona
kuris, tarkim Tunise, nuo lapkricio men.O kaip orai Turkijoj,Ispanijoj,Italijoj
Egipto nesiulit
jau esu buves
Kanarai brangoki
Laisvai gali keliau ui Ispanija, Prancuzija ar Portugalija (cia ir as, jei viskas tvarkoj galvoju spalio menesi su auto vaziuoti)
Turtingas lietuvis? Tai i australija.
Kad nelabai ten ir daug tu pinigu Austrijoj reikia (bent jau maziuau nei kokioj Sveicarijoj). Tikrai geras viesbutis netoli nuo Vienos centro seimai apie 80 Eur (o ten visokie Etap is viso 40 Eur, bet, tiesa, jie toli nuo miesto centro). Kainos pavalgyti tik truputi didesnes nei Vokietijoj (mano visa seima sociai miesto centre uz 30-40 euru pavalgom). Uz autostradas sumoki 7 Eur (ne taip kaip Svecarijoj, kur reikia metine kortele uz 26 eurus pirkti) Tik svarbu nepadaryt kaip vieni mano pazistami padare - nutare sutaupyti uz viewsbuti ir nakvojo masinoj pozeminiam parkinge, tai ryte paskaiciavo, kad uz ta suma, kuria sumokejo uz parkinga dvi naktis viesbutyje butu pernakvoje - sykstus moka du kartus.
Bet viza ir lektuvas i australija. O sveicarijoje tikrai labai brangu. Bet galima ir normaliai.
Oiiii sorry sorry. Parasyta Australija, o skaitau Austrija
Na aishku kuo piechiau nuo Lietuvos … jeigu nori poilsio , jeigu ispudzhiu - tai i Europa! Sekmes!
Gal i Tunisa? Neseniai grizau, yra kelios foto mano dienorasty, jei idomu. rekomenduociau nuvaziuot
as taj pvz laukiu teztour jeigu atpigins keliones…nzn ar tai ivyks bet kiekviena diena einu i ju puslapi ir ziuriu kainas
na, del Portugalijos spalio menesi, tai kazin ar apsimoka. buvau pernai, is ten isvazinejau spalio vidury, tai jau vietiniai su striukem pradejo vaiksciot…
o koks poilsis domina - siek tiek aktyvumo ar dribsot papludimy, o vakarais …?
Tai nors peda i jura ikisus vakarais vietini kolorita ziopsot,kavines,siaip pasivaiksciot i vietinius paspoksot
sex tourizm nedomina,POILSIO noriu
Ostap Sulejman Berta Marija Bender Bej kaip,kada su kom
Rasik please i privata,gal kartu
Spali orai Turkijoj kaip tik
Tik su auto as keliauju, tiksliau su dviem auto keliausim 2 seimos. Tuo labiau , kad suo kartu vaziuoja . Bet dar galutinai neapsisprendziau kur. Vat jau baigia mane palenkti vietoj Portugalijos Italija (Venezija - Roma) pasirinkti (o gal dar is Bari ir i Graikija persikelti su keltu) - ir siek tiek arciau. Mazdaug suplanave po pora nakvyniu Venecijoj, ir Romoj ir gal dar pora Atenuose.
Na,kompanjonu nera,gaila
…siaip su tom kelionem daziausiai gaunasi viskas netiketai gal po Lietuva pasibastysiu, draugus aplankysiu [nors dabar ir su darbo reikalais po LT miestukus pavaziuoju ir pavaziuosiu iki 09 25] …o siaip slaptuose planuose turiu minti spalio pabaigoje nuvykti i Sankt Peterburga [bet planai tam ir sutverti,kad keistusi] …o gal kokiu pasiulymu turit?
i miska…
…na jei paemes uz rankutes nuvesi…SUPER! …beje i kuri??..