Kur Kaune yra patikimas tatoo salonas. Ir gal kas zino saitu su tatoo
Kur Kaune yra patikimas tatoo salonas. Ir gal kas zino saitu su tatoo.
Aciu
undine, kiek mano pazystamu ten daresi tatuiruotes nesigailejo, tikrai kokybiskos
Kaune gali bandyti Undineje arba Siluete…
kokios kainos? degtuku dezutes dydzio-50lt? bent jau girdejau kad kai kur tokia kaina
jo undine, mano irgi pazystami ne viena daresi tatoo ir viskas
o kox adresas? nesu kaunietis tai tikrai nezinau kur yra
Taip koks adresas undines
prie pilies undine, o cigareciu pakelio dydzio tatuiruote lygtais nuo 150 iki 200Lt jei neklystu
Jonavos g.40, berots toks!
Zodziu nebutinai darytis salone,yra toks vaikinukas …Jis daro tatoo savo malonumuj,Undineje degtuku dezutes tatoo 180lt,jau cia brangaiusiai
miss_secret rašė:
Zodziu nebutinai darytis salone,yra toks vaikinukas …Jis daro tatoo savo malonumuj,Undineje degtuku dezutes tatoo 180lt,jau cia brangaiusiai
nu jau pas vaikinukus, tai nepatariu, jie uz tuso kokybe negarantuoja, drrauge daresi, tai po metu jau buvo nebeaisku kas ten buvo nupiesta
vinona rašė:
miss_secret rašė:
Zodziu nebutinai darytis salone,yra toks vaikinukas …Jis daro tatoo savo malonumuj,Undineje degtuku dezutes tatoo 180lt,jau cia brangaiusiainu jau pas vaikinukus, tai nepatariu, jie uz tuso kokybe negarantuoja, drrauge daresi, tai po metu jau buvo nebeaisku kas ten buvo nupiesta
As ir nesakau kad reikia ten darytis,tiesiog tik pasakiau kad yra toks variantas
Jau keli minejo Undine, tai as ja irgi rekomenduoju. Esu visiskai patenkinta ju darbu…
pazistamas pasidare didele, grazia, ant rankos pas kazkoki meistra, praejo metai, o atrodo kaip nauja, sumokejo 90lt
gali zvilgtelt i bet kuria paieska tokiu kaip google arba yahoo…
rasi ju nemazai…