Kur Kaune gali papigiai sutvarkyti buferi ir fara pakeisti?
Sveiki,
Na vienu zodziu yra taip.Man reik pasikeisti buferi ir fara, ir biskeli patiesinti antaki.Taigi nuvariau i "Zeruti" sakau meistram ar galit sutvarkyt buferi, ta prasme patiesinti?Ir pakeisti fara, ir kur reik ten biskutuka padazyti.Na tie apziurejo, sako oi ne buferio netvarkysim, aga toliau, fara turit, sakau turiu, gerai, aisku, na gerai sako atsiveskit ta fara ir nauja buferi, tai mes Jums viska pakeisime.Na o sakau kaina kokia mazdaug butu, tie hhhhhhhhmmmmmmmmm… na ka as galiu apsakyti, na kazkas apie 500Lt ir gal dar daugiau
Tai net susijuokau, sakau gerai, aciu ir isvaziavau.Tai ar logiska, kad nuimti buferi ir ideti fara ir vel uzdeti buferi kainuoja 500Lt?Bl as pats galeciau cia visak sau garaziuke pasikeisti, bet yra ilenktas siektiek antakeles, labai jau mazai ir per ji negaliu iksiti faros
Tai gal ka rekomenduot Kaune turetumete?Gal zinote kokius garazus, kur uz normalia, zmoniska
kaina sutvarkytu?Na reik biskutuka patiesinti skardele, vos vos ir kaip minejau pakeisti fara ir gal zinote kur buferius tvarko normalus zmones, nes tam "Zeruti" kazkokie asilai susirinke
Aciu uz pagalba is anksto
savo garaze
Pilnai galeciau, bet nenoriu pats tiesinti to antakio, nes bo dar ne taip istiesinsiu, tai tada vapse lux bus
Tai ka, niekas negalit nieko rekomenduoti man Kaune?Kas cia do nesamones?
tau suvirint buferi reik?
Tai vel savo masinyte sukulei ?
pabandyk leisdamasis ar kildamas Kalpoko kalnu, yra garazai prie to tilto, pro kurio arka pravaziuoji. Ten plastmasem uzsiima, o kainomis nesikandzioja. Seniai bebuvau, bet kai dare lyg ir normaliai viskas…
as plastmasini dieda zinau gera ir pigiai. kiek pazistamu ir as dariau tikrai gerai padarydavo. bet labai jau sunku apasakot kai ji rast, bo ilindes tai kaip biesas. is savanoriu isukus i mituvos g. (kur priesingoj pusej savanoriu zerutis) pavaziuoji ~50m ir i desine slatbaumaus (nezinau kaip rasosi ) tai pro ji vaziuot reikia ir ten iskart i kaire. ir iki galo. kelias sukas i desine ir ant kampo toks pastatas tai ji ratu apvaziuodamas pamatysi iejima buferiais apkrauta. siaip tikrai geras diedas, bet jauciu cia perskaites nieko nesuprasi. kai mane ten pirmakart atveze pats nustebes buvau kaip tokioj vietoj paciam rast
Aciu chebra!Aciu kad manes nepamirstat Na nezinau dar tevukas sake pazysta viena kazkoki seni kur buferius tvarko.Na pagal mane tai jis nera ten labai issiziojes!Tai vakar buvau pas toki pazystama meistra, tai jis viska apziurejo, na sako mes tau uz ~70-100Lt viska istiesinsim perdazisim,pakeisim, o sako buferis, hmmmm… na ka tas buferis, sako nera jis cia jau toks suvarytas, sako nuvaryk kur tvarko buferius ir tau jie ji uz kapeikas turetu sutvarkyti, o mes jau ji uzdesim ir perdazysim tau!Na tai dabar jei tata neranda to bico,teks Jusu nuorodom vadovautis ir ieskot Jusu tu meistreliu, na jei jau pasiklysiu, tai Jus kalti busit
ACIU uz viska, ir dra laukiu patarimu del tu buferiu
O tu Siaures pr. pravaziuok, nuo Muravos puses, ten daug garazuose yra plastmasistu ir elektriku.