kur jos?
cia pries gera menesi buvau idejes ju skelbima…bet kai visada daug kam reik tik pasneket,vienas sake neisirasys i jas nieko,kitas tokias naujas po 10lt gauna.deje,isirase i visas,jau parduotos po ~240lt visos,prasiau to pazaduko kad gautu daugiau tu navi,bet jis dingo kaip i vandeni svarbu kaip sakant pakomentuot,kaip ir daugumai
taigi cia toks puslapis ko tu nori
Sukiršinai visus - privertei rašyti komentarus ir dar tuo didžiuojiesi ?
vel kursto neramumus
parduodant ka nors, net minciu nera cia deti, nes yra cia tokiu kur uz puse kainos gauna
kiek esu rases savo kainas,tai visada atsakiau uz zodzius,visada galejau paderinti ta preke uz mano minima kaina,tik deja cia nemazai kas tipo perka,bet neperka. trevetas>man kaina netenkino uz nounamini produkta be garantijos
Robke011 tu gyveni kur pasiles g., kad pastoviai tavo gulbe stovincia uz sabonio mokyklos matau?
Pz, nu tu kietas… Yra zmogus kuris Kaune placiai tuom uzsiima, buvau tagabenes koki tai Navman modeli ir paminejo kad sitasbutent nepasidaro, jis ju turi ir daugiau, gali kad ir po 10Lt man atiduoti, nes jokios naudos nera is ju. Akuma nebent kam ilipdyti, net ekranas niekam netinka. Dabar paminejau cia kad yra Navman’u kad ir po 10Lt tai stroint mane pradejo kad mesciau visus savo darbus ir varyciau jam pirkti tu navigaciju
komedijantas
Lyg siol iki jo nevaziavau, nes visa kita patys susitvarkome, o pas ji vykstu esant didelem problemos
Dabar dar cia skiesti i kelnes pradejai
P.s. windows pagrindu sitie kur darei? Nes pezi tokius vejus, nors… gal tu unikumas ir pvz i Garmin’a gali kitas programas surasyti? O gal ir i TomTom’us kitas programas surasai?
Nuvaryk i Jonavos g. pas “Romuka”, pas ji dirba Arunas, jo pasiulymas ir buvo. Tau reikia, tu ir rupinkis, o ne kitus stroink ir dar loja Jumoristas
gerai aCakita
e tu jumoriste,cia ne as sakiau kad niekas i jas neisiraso…o tu! kaip ir ka ten irase,as neuprantu ir nesigilinu nes man tai nerupi,sumokejau 40lt ir viskas veikia!kad galiu gaut tokiu po 10lt taip pat ne as rekiau o vel gi tu komedijante tu!todel pats apsitriochlines patyletum geriau arba apsimestum kad nematei sitos foto ir teksto po juo!
nuvaryk i romuka ble as tave pasiusiu toliau negu tas romukas…tai sakei gali tu gaut,tai nenurasinek ant kazkokiu romuku
Jeigu kam reikia bratkis nulauzineja ir irasineja map’us i betkokias navi
bajoro atsakymas: taip galiu gauti, pas romuko tetos pusbrolio suns penktos kojos galine isauga…ten po 10lt parduoda kazka, ko niekam nereikia…
vat butent
droo2> as tau nieko ir nesakau,tiesiog taave sudomino,parasiau kainas,tau netiko ir viskas…sakau tik tam kuris sake zino kur tokiu po 10lt pardavineja bet paprasius ju nupirkt zodziu pritruko,
Kas tu man esi kad as del taves turiu metes viska vaziuoti paimti tau navigacijas nurasytas? Bent paprasyti ismok, o ne PM atakuot su moralizacijomis. Pats nesupranti nei kas nei kodel - o loji garsiau uz eilini kiemsargi pinčerį
Biznierius mat, ims uz 10Lt +40Lt “Dmax’e” pas Audriu isirasys, nors pats Audrius veza pas ta pati zmogu kai nepadaro navi kuris ir numetes juos i kampa. Patinka man tokie gudruoliai biznieriai
Eik dar paraudok, koks nuskriaustas esi
Tikrai smagu uzsukus paskaityti tavo rasliavas
Cia tu prasymais vadini? Pasiskaityk savo rasytus PM Koks bendravimas, toks ir rezultatas tamstele
eikit geriau sniego kasti kieme, negu matavesi keno ilgesnis…