Kur inete galeciau talpint mp3?

Kur inete galeciau talpint mp3?

Gal zinote kur inete galeciau patalpint savo mp3. Nu tarkim susikures kur nors savo puslapiui talpint, kaip geocities.com, kad galeciau mp3 patalpint.

Vis tik sutikim, mp3 bylos tai ne txt failiukai. Kiekviena uzima 3-7MB.
Sakykim tu uzsimanysi laikyt 3000 mp3 irashu.
Taigi kiek GB gautusi?
Jei nori kad tai butu prieinama ne vien tau, o sakykim tam tikram Internautu sluoksniui, grupei ar diapazonui reiketu galvoti apie DSL , apie domeno pirkima ir ant kokio vidutinio kompuko pakurimo Apache ar kokio kito serverio.
Viskas butu tavo namuose ir nereiketu niekam aciu sakyt.

As talpinciau 50 dainu max. Siaip vis atnaujindamas, senas istrindamas. Man reikia panasaus dalyko kaip geocities.com kur gali 15MB isnaudot, tai va gali kazkur 4 dainas idet, tai susikuri kokia 10 ar daugiau useriu to geocities.com ir galeciau naudot man uztektu, bet va kad geocities kazko suda mala. Dainos ne visada is ten siunciasi, net nzn kodel. Sakau gal yra panasiu kaip geocities, man tik reikia, kad nuolatos galetum siustis.

pazek http://www.web1000.com

ten daugiau duoda vietos tik neatsimenu kiek
kai susikursi man adresiuka jei negaila parasyk
arba gelesim abu adminais but jei nori +

Pries kazkiektai metu skaiciau zurnale kad yra yra saitu kurie atlieka tarsi hardo vaidmeni, gali nemokamai gauti kazkurtai 50-200 mb laisvos vietos ir ten saugoti ka nori.
Nejaugi visa tai dingo?

Prieš kažkiek metų nebuvo tokių siuntimosi tempų Šypsena Pažiūrėk kokie dabar traficai, interneto tiekėjai visaip bando apribot tai, bet vistiek ne kas gaunas.

http://www.web1000.com
priseregistruoji is keliu emeilu pvz is kokiu 3 ir vietos duoda po 50 mb
gautusi 150 Mb visai nieko manau ir baneriu nera

Daugiausia hostingu failu uploada riboja iki 5mb taigi y juos negalesi deti ir didesniu mp3, o jei nori ko geriau tai reikia euru(litu) Šypsena beje pabandyk http://www.streamload.com ten gausi ~100 mb ir uploada iki 10 mb asqu naudotis nemokamai galesi tik menesi , aisku nies nedraus prisiregistruot dar karta Šypsena

http://www.freewebs.com

uz dyka be pazystamu nieko gero nerasi, gali net nepradet ieshkot