Kur gauti BMW tiuningo?
Kur tiuninguot mano bimeri?
BMW tiuningas parduodamas Automoderna 1kg tiuningo kainuoja 150LT
Maxima 1kg/80Lt.
dar gariunuose gali gauti BMW tiuningo…
nepyk bet ydomiai skamba "kur gauti tiuningo"
beje tu kalbi apie tiuninga ar apie staylinga?
nieko nepridursi
Nesip.i.z.d.a.v.o.kit! As tik vaizdingai paklausiau
Tai kur pigiausia ir geriausia tiuninguot mano grazuole?
pigiai - garaze
gerai - modernoj
p.i.z.d.a.v.o.j.a.s.i- numauna kelnes ir nieko nedaro…
Tai ka tu nori tuninguoti? Ar varikli ar isvaizda? Vienu ir kitu atveju geriausia kreiptis i "Moderna"!
apart modernos ant LT nieko kokybiskiau nerasi, gali bandyti ieskoti per auto klubus (bmw ir pan.), gal rasi kas ir garaze neblogai daro.
automodernoj kainos nerealios,pigiau gali ta pati pasidaryti tik reikia is skirtingu vietu susipirkti.
Tai as to ir klausiu
nieko baisiau uz moderna nera…
jau viskas taip popsova… veza i lietuva is vokietijos nusenusias staylingo detalesir cia stumdo uz tukstancius. fe!!!
nera man nei vieno gero ju darbo… nu ta prasme jie daro l kokybiskai bet diziano atzvilgiu totalus popsas visi ju auto vienodi. rodos tik viena dizainery turi.
as rekomenduoju "AutoStilius"
buvo jie man atsiunte BMW 5kl komp vaizda. nu liux…tik foto nbeliko. jei l noresi paprasyk ju. uz 300 lt jie padaro kompiuterini vaizdiali kaip atrodytu tavo auto. jei daraisi pas juos, puse kainos apmoka jie.
Na gal jau nebejuokink kiekvienoje auto prekiu parduotuveje
kad ir auto modernoje
Imesk man i privata duomenis apie savo bemva (E…), parashyk meila ir ko nori. Atsiusiu fotkiu su kainom
Pigus ir "krutas" tiuningas
- Prasidurk dusliara (kaina 0 LT. Garantuotas "krutumo" padidejimas 25 proc. ir beje augantis su lyyg didejancia skyle dusliaroje
- Uzsikabink sena CD ant veidrodelio. (kaina 0,2 lt)
- Uzniauk 100 proc. langus kitaiska plevele. Pagal galimybes ir priekini.
- Ant galinio stiklo uzmesk uzrasa SONY, JVC, Pionear
ar pan.
- Gale priklijuok M/// ir Turbo uzrasus.
- Prisisodink i gala "skustu" vyruku ir del vaizdo keleta blandziniu
- Jei rasi dar keleta tokiu tai susibure i kluba isvis busit gatves dievai
P. S. Koks kuasimas toks ir atsakymas
Sorry, as gal nelabai BMWuose nusimanau, bet kaip Taviskiame 325 gali buti 1.9 l 105 AG variklis? Kazko nesuprantu…
niu jo . Chia tikriausiai jau tiuninguotas bmw. Isheme 2.5 varikliuka ir idejo 1.9 . tik neaishku koki . Gal oooo.
O gal kai pirko bmw ant subines buvo zhenkliukas 325 , niu ir nusprende vyras kad cool mashina perka
Gerai pajuokavom ir uzhtenka …
325 niekaip negali buti 1.9L matorelis
manasis turi 2.5L arkliu atatinkamai
del tiuningo galvoju sau detales uzhsakineti galima butu uzhsakineti kartu (man stilingas nerupi)
me nori gilaus tiuningo pvz uzhsakau stumtuvus kreipianchiasias tarpines shvaistiklius indeklus vozhtuvinus filtrus … ir etc
O del stilingino tai lupsiu gale lipduka 325i ir klijuosiu 316e ir durninsiu "tuningotus" golpus ir byemdabalju emtryst na gal nepradesiu zhiaurios temos
niu dabar jau tai tikrai nieko nesuprantu . BMW 325 2.5l variklis , o arkliu 105 ? kaip cia taip gali but ? visada maniau kad apie 170 buna ar kiek ten . Niu nesu bmw gerbejas ir nesidomiu jais . Bet vistik idomu pasidare