kur galiu rasti GILIU?

kur galiu rasti GILIU?

gal kas zinote, kur Kaune galeciau ju rasti? Azuolyne-nera Ne arba gal kas turite minciu kaip padaryti (neturint giliu) arkliuka ir parsiuka? Cha cha

kaip tai azuolyne nera Apakęs Taigi giliu yra ten, kur yra azuolu… o tau kastonai tam reikalui netiktu ? pas mane sode auga … dar riesutu yra… tik as ju nevalgau, nes jie kazkokie kartus man Veee

Kazkaip “Floros ir Faunos” klubo klausimu kvepia… O istikro, tai dar ankstoka giliu ieskoti.

Atvaryk pas many-pilna visur Taip

Tikrai yra giliu tam mazajam Azhuolyne prie bibliotekos Taip Priesh dvi savaites pati su vaikais jas skyniau ir dariau visokius zhmogeliukus-arkliukus-kirmeliukus ir pan… Mazdaug ten kur per viduri einantis takas (tas kur palei peledas ir obeliska) sakojasi prie apzvalgos aikshteles auga tokie azuolai karpytais lapais, o ant ju tokios dydeles fainios giles Taip

Mrtynuk, nekvepia Cha cha Liežuvis man ju reikia tam, kad DUKRYTEI padaryciau arkliuka ir parsiuka Cha cha jei jau nerandu giliu, tai galvoju, kuom jas galeciau pakeisti… ar savo vaikams niekas nedarote panasiu zaisliuku?

aciu, brangioji, jau beguuuu Bučkis Bučkis Bučkis

Ti ner uz ka Drovus by tik macytu Taip

Jei jie reikalingi trumpam laikui, tai padaryciau is bulviu mazyciu, morkyciu, pupeliu ir t.t. Cha cha

Jų dar Ramybės parke yra, prisirinkau kažkada Nekaltas

Paimi gile ir degtuku: viena gile galva, kita - kunas. iduri viena degtuko gala i viena gile, kita i kita - stai tau arkliuko kunas ir galva, tada i kuna ideri dar po degtuka (geriau per puse perlauzt) - stai tau ir kojeles, ant ju jis laikosi… vaikysteje tokiu kaimenes prisigamindavau, o ant virsaus dar po plastilinini zmogiuka uzkraudavau

miske ar parke po medziu Laimingas

Neikainojamai vertingas patarimas Nekaltas

Gerai paknisus, turbūt galima rasti ne tik gilių, bet ir triufelių?

Taip. Jeigu knistis iki Prancuzijos.

… o triufelius pardavus - ir uzsidirbti Taip !!!tai stai ka sapnu_mergelkaGėlė sumaste… Kietas Apakęs

Alia tam reikia tureti specialiai treniruota Kiaulė Taip Cha cha

Prašau nesupošlinti viso proceso KandaJei ne triufelį, tai nors gilią šaknį išknisti pavyks Gerai

Alia mazum i cia yr, tik nieks neieshkojo Nekaltas Cha cha