Kur galiu pasidaryt narkotiku testa ?
Zodziu situacija tokia kad vakar sustabde policija, ir ryskiai turbut neturejo ka veikt, tai ne tik kad vezhesi i nuovada blaivuma patikrint, bet kai pripuciau 0.00 apsauke narkomanu, nes mol mano vyzdziai issiplete ( na jie daznai buna issiplete nes su akim problemu turiu), tada ash pradejau jau grubiau su jais kalbet pasiunciau LAAAABAI toli ir sakiau, kad dw chebra varom narkotiku testa padaryt, bet kazkodel atsisake … zodziu kadangi ant glai visoj sitoj makalynej isikiso mano tevas (telefono skambuciais) tai ir tevui buvau apskelbtas nakromanu, ir siuo emtu seimoi cia sujudimas ( vos ne iki tokio lygio kad pradejo galvot kad joa, gal tikrai narkomanas) taigi del visu sventos ramybes nori pasidaryt narkotiku testa, kur kaune tai galeciau padaryt ? Ir kox ilgiausias laikas kad ka nros kraujyje rastu ? Nuo nieko neslepiu, pries pora metu esu bandes zoles, labai nepatiko, nuo to laiko jokiu narkotiku i burna. Sita mano kraujyje ar kazkur ten irgi aptiks ? ir kur kreiptis ?
šito tai neaptiks. gal aptikti pavažiavusį stogą: tokiam žmogui vairuoti irgi draudžiama.
aptiks tai aptiks … matai man atrodo policininku stogas labiau pavaziaves jei sprendzia apie apsvaigima pagal vyzdziu dydi, bet cia jau kita story, tiesiog del artimuju ramybes noriu pasidaryt ta testa… gal yra pasiulymu kur kreiptis ?
pirmiausiai, tai ne testas, o testai, nes vieno, tokio plataus, multitesterinio preparato nėra. paprastus šlapimo ir seilių testus, jei neklystu, galima įsigyti vaistinėse. kai kurie gana jautrūs, nustato narkotikų alkaloidus ir metabolitus nanogramiškai, kiti, mažiau jautrūs, bet efektyvūs, nes aptinka taip pat labai mažas koncentracijas. pavienių testų yra virš 10, bet yra kiek mažiau efektyvių multitestų.
jei norite tirtis kraują, pabandykit kreiptis į Vilniaus narkologijos centrą (Gerosios Vilties gatvėje), taip pat Diagnostikos poliklinikoje (Grybo gatvėje) anksčiau buvo teikiamos tokios paslaugos, bet atsiminkit, kad savanoriškus už tyrimus reiks mokėti. prieš kelis metus, kiek žinau, nuo amfetaminų grupės preparatų tyrimas kainavo 63Lt, dar pridėti reikėtų tyrimus nuo kokaino, marihuanos, opiatų, barbitūratų ir kt. pagal pasirinkimą.
hmz o dar del tu mazu koncentracijo… priehs pora savaiciu teko sedet mashinoj, kur draugai suruke kad 1/4 gramo zoles … as nerukiau … bet vistiek turbut dumu kazkiek papuole … nepakankamas dalykas, aptikti teste
tetrahidrokanabinolio (THC), marihuanos alkaloido, testai yra jautriausi iš narkotikų testų. ar testas bus teigiamas vien buvus aplinkoje, negaliu pasakyti, nes tokiu dalyku nesidomėjau.
beje, turėtų būti tam tikra riba, nes THC taip pat yra ir sąlyginai nekaltuose produktuose- kanapių gėrime (parduodamame prekybos centruose) ar trauktinėse (kaip "Žalios devynerios").
tai nemanau kad bus, nes ta kart atsisedes i masina ne is kart pastebejau ka ruko, o po to pamates kad “kasiakas” nustebau kad neuzuodziau net kvapo
Jei rukai zhole retai tai organizmas ishsivalo po 21-28 dienu. Jei kasdien trauki tai 42-56 dienos. Amfetamina galima rasti 6men po pavartojimo zhmogaus plaukuose, shlapime iki 72h, seilese iki 48h, kraujyje iki 24h. Speju kokaino faktai nedomina ?
dekui nebedomina nei vieni, pasidarew testa, gavau rastiska neigiama atsakyma, visiem ramiau
Kiek daktare ar kas ten tokia sake, tai zole issilaiko ilgiausiai
( cia atliekant slapimo testa)
oho. esant tokiam metabolizmo procesų individualumui kiekviename žmoguje ir tokiai įvairiai narkotikų sudėčiai, prognozuoti tikslų metabolitų pasišalinimo laiką yra kur kas daugiau nei absurdiška.
Ketvirtojoje žinutėje tiesa. Esu patyręs, tikrai tvirtinu. Beje, marichuanos nebeatras po 2 mėnesių. Tikrai.