Kur galima perdariti vaira is desnes i kaire?
Gal kas turi kokiu konkreciu servisu pavadinimus ir kontaktus?
Geriau net neprasidek
Kainuos tai kainuos… P.S Dar gerai būtų , kad ir miestą pasakytum A700
Man Jokio skirtumo kox miestas seip Vilnius. Tai o kiek kainuos kas zino ???
na bet su vairu desnej irgi negalima vaziuot.
teisybe,bet ir perdejus vaira negali vaziuot
jo butu labai idomu isgirst ar yra Lietuvoj kas persidares, uz kiek, ir kaip ten visus dokumentus susitvarkes, ar visi tik sneka apie tai ir gal niekas nebande persidet…
Darėsi ir ne vienas , kaina priklauso nuo automobilio, kadangi reikia keisti panelę , pėdalus, valytuvus , žibintus ir t.t. Susidariau įspūdį , kad daug p.is.nios … Manau specializuotai ne daug užsiimančių (o reikėtų būtent pas tokius daryti )…
A700
nu tarkim passata nuo 98m. gal teko ka girdet? nes is mano aplinkos neteko girdet kad kas ka persidare… tai uztat ziniu nulis
zygiss,ar kas tu ten per vienas: paprasciausia yra rekt “neprasidek”. ir kas gi tavi toki protinga isgimde man idomu? A bent domejaisi, mazuli?
Autoriui: perdaryt galima. Del darbo: kainuoja ivairiai nuo 800 lituku kazkur + detales (cia jau nuo masinos priklauso) Zinau viena zmogu,kuris tuo pastoviai uzsiima, jei reiks kontaktu-parasyk privacia
o kaip su registracija perdaryto auto???
Jaučiu reik ekspertizę praeit ir gauni leidimą registruoti , jei normaliai perdaryta … A700
jei auto atitinka techninius reikalavimus-viskas ok.
o kas tai nustato??? Tech apziuros centras turi tokia kompetencija??? abejoju
va man irgi taip atrodo… ir idomu kokios tos ekspertizes kainos…
Bl kaip tokios uzp… negaliu… Galvoji as durnas? As irgi bandziau taip daryt! ir kas is to ? uz 2000 lt. pilna kas sutiktu, ypac mazuose miesteliuose. o ka tada? uzregistruot nipaidiot, I Rusija prastumt negaliu ( pazinciu nera). Parodukit kaip toki daikta iregistruot Lietuvoj ir iskart mesiu Vokiskas pereisiu prie Anglisku. Is kur tokiu atsiranda
Be to mane pagimde mama kaip ir tave (tikriausiai)
o tai kokios cia dar ekspertizes? manau jei tuvlitoj neprisikabins ir gausi tech apziura viskas ciki ar klystu?
Pas nepriklausomus ekspertus reikia praeiti ekspertize. O tada jau tuvlita kiek zinau toliau uzsiema. taspats kas keisti varikly masinos y galingesny ir t.t. Pa pati pisnia tik kad jos daugiau.
turi, tik klausimas ar sugebes taip meistrai padaryti, kad gerokai “nepatepus” TAC’e praeisi ekspertize. o del aplinkos tai tikrai yra kas persidare, vienas butent passata