Kur "eiti" TAC Kaune?

Kur “eiti” TAC Kaune?

Juta, Aleksotas ar Raudondvaris? Prie Jutos labai jau “surūgę veidai”… Galėtų bent šviesas pareguliuit Cha cha

Tai kur nori

kur arciau

Kur ten kameru nera? Jutoj man atrodo Cha cha reiks man ir opeluka varyt neuzilgo Liežuvis

Kad visur manau turetu but Nekaltas

Merdžina Gerai

Yra jutoj kameros, visur yra

kiek stafke 100 praeiciau Cha cha sake daug ima siais laikais

paskutyni syk klojau stolne pries 5 metus kokius. Dabr visad savu chodu einu.

Kad kiek girdejau kaune niekas neima dabar,aisku priklauso nuo pazinciu

hfgajbah- as panasiai del duju dokumentu ir itrukusio priekinio stiklo paskutini kart mokejau po to saziningai Šypsena

Neima Juokiasi

Kaune neima… Juokiasimetu anegdotas.

Ka as zinau tie neima,uz visus negaliu sakyt.kaip ir minejau turbut viskas nuo pazinciu priklauso

Ima per pazystamus dabar tik. Portugalijoj, vienas trasportininkas irgi sake, kad jei atvarai gruzavika be stabdziu, isdauzytais langais tai pz - nebepraeisi. Nekalbant apie tuos varinatus kai TA eidavo tik techpasis nuveztas kokio protingesnio bernioko. Jei berniokas griztamas is TAC liBduku nepamesdavo, tai dar ir uzklijuodavo nat V/N gruzavikui.

helix, tikrai, kad aneGdotas… neima, svogeris mano dirba TA ir Špyga visus gerai pazista, kas ten dirba ir sake niekuo negali padet, nebent jau labai menkniekis(kuri ir be saibu lengva suremontuot).

visada atsiranda, kas paima, aisku, jei pazintys placios Cha cha o siaip Špyga jiem, suremontuoju visas varomas is principo. normaliausi siaip chemijos vistik, raudondvario pl. yra pora tokiu artistu, kad nores - vistiek ras prie ko prisip*st.

O kaip su tech. apžiūra ankščiau laiko? Prieš kiek laiko galima važiuot? Kažkas minėjo, kad ~1 mėn. Ir tokiu atveju technikinę pratęsia nuo turėjusios būti datos. Kaip ten yra iš tikrųjų gal kas žinot? [Edit:] kaip ir radau:ketonline.lt/2012/07/04/anksciau-laiko-atlikus-technine-ap ziura -jos-galiojimas-bus-pratesiamas/

ir galima uzsiregistruot internetu laika, kad nereiktu ailej stovet, visai patogu, kai eilej koki 20 masinu stovi is ryto Laimingas