Kur egspertai?
nu eGspertai-ekstrasensai kas cia ir kodel taip?
fui, o as buterbroda edziau
neberocink į išsiplėtimo bakelį
rida 170kkm,daugink is ratu skaiciaus ir gausi tikraja rida,uzvien ir ats.kodel taip nutiko
drisciau teigt, kad rida tikra, lietuvoj nuo 05m vidurio buvo 90k
tavo radiatoriaus turinys
vienzo, prapusta galvos tarpine, bet ta mase tokia sviesi, kad nieks netikejom, kad cia tepalas… nes kaiptik pries diena iki to buvau ipyles antifryzo koncentrato kokius 200ml… o neaisku kas buvo supilta. tai buvo minciu kad sureagavo ir suvire antifryzai… bet …
nu vo,sujedei pats tarpine,o ne prapute ja
beja,nepamenu kada masinai keiciau antifriza. nupilu po litriuka,sviezaus uzpilu ir taip per vasara prasviezinu visa sistema
man tai visokiu nuotykiu su radiatoriais buna, tai jis ir siaip issipila o siaip keiciau kazkada Q
doctors, tai kad avto tik pries kokia savaite kaip turiu pasivazinejau 4 dienas
bet kaina jos tokia gera buvo, kad px tas 1k lt islaidu
samatele : Galvos tarpine ~46lt isiurbimo kolektoriaus tarpine ismetimo kolektoriaus tarpine (buvo vienos puses varztai atsileide, tai garselis irgi nekoks buvo ) Paskistymo dirzo itempimo guolis 2 parazitiniai guoliai vandens pompa ~83lt Paskirstymo dirzelis generatoriaus dirzelis uz visus 382lt Galvos varztai 36lt naudotas issipletimo bakelis 20lt Galvos, kolektoriu slifavimas, tikrinimas, plovimas 170lt 2 veleneliu rieboksliai voztuvu dangtelio tarpine 46lt Ausinimo sistemos praplovejes Antifrizas 80lt Darbas 300lt Galutine samata turetu but ~1100lt
ps. dalys visos naujos ir geru Brandu
170lt galvos tikrinimas is slifavimas? siaip asmeniskai esu vezes 2.5l seniuko galva,tai 30lt kainavo
dr. kada cia tas buvo
isiskaityk, galvos slifavimas, tikrinimas. ismetimo kolektoriaus slifavimas isiurbimo kolektoriaus slifavimas vienas varztas koliko nuluzo, tai dar ta issuko… nu taip ir susidejo viskas… cia vilniaus kainos
beje, auto. Astra G 99m 2l benzas 100kw
Taip kas savaite, po 1k lt, per metus opleliui, nauja zafyra sutaupysi.
julius>jokio skirtumo kada,tiksliau pries 3metus,pas egyda jei zinai,televizoriu gamyklos teritorijoje
skirtumas yra, nes kainos tai keicias. Esu apie ji girdejas neblogu atsiliepimu. Jie ten visa seima raukia ant to dalyko, net motina
atsimenu pries n metu siauliuos galva tikrino ir slifavo tai 50lt kainavo.
gali but ir galva trukus ir blokas net nx…