Kur dingo mano dienorasciai

Kur dingo mano dienorasciai Apakęs

Ateinu ne vieno ner.Na dabar tik siandienos Taip bet kur visi kiti?As netryniau Ne Drovus

gal klaida isivele Nekaltas

Oi atsiprasau uz dvi tas pacias temas.Netycia as Ne nezinau kaip cia isej Ne wap’as kaltas. Taip Drovus

gal kur palikai kompa neatsiloginus nuo bangos?

Nu kad negalejau palikt neatsiloginus Ne y banga einu tik namie ir per wap’a.Na nebent bratkis,bet tikrai netikiu kad jis taip butu man padares.Ech,viskas nuejo suniui ant uodegos ka tiek rasiau. Žliumbia Nekaltas ir pikta Piktas ir graudu Liūdnas ir dar velns zino kas yr Nekaltas Nustebęs Žliumbia

X-failai kazkokie ciaNekaltas… O, dar prisiminiau, tadien, kai susirasinejom, viena privacia zinute 11 kartu gavauCha cha… Galvojau telefonui amemNekaltas

Oi labai aciprasau Brooke.Is wap’o siunciau ir man vis rode kad zinute neishsiuta ar kazkas panasaus.Tai spaudinejau tol kol pasake kad ishsiuta Cha cha Nu tikiuosi tavo tiliponas nesustrekavo nuo tu mano zinuciu Nekaltas Drovus
Bet tikrai X-failai.Galvojau dar mano dienorasciai atsiras.Bet jie kaip dingo taip ir neatsiranda.Nesamone kazkokia. Ne

Ale tai… Nekaltas negi niekas negali paaiskint kas nutiko?As cia reikej rasyt y [email protected] ? Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Na tikrai labai apmaudu ir gaila, kad dingo tavo dienoraščiai, bet bijau, kad čia buvo prikišta kažkieno ranka, nes dar negirdėjau, kad dėl kokios nors klaidos sistemoje būtų dingusios naujienos arba dienoraščiai.

Tikrai neysivaizduoju kas galejo prikist tas rankas.Be to ir slaptazody buvau pasikeitus dar pries jiems dingstant.tai jei jau kas buvo ylindes pas mane,tai kam tie dienorasciai uzkliuvo.Privacios zinutes neliestos ir siaip mano vardu nesamoniu neprirasyta.Arba as dar nemaciau Nekaltas Nekaltas Nekaltas bet kad tikrai niex negalejo Ne as beveik viena prie sito kompo sedziu Taip na broliux Cha cha savaitgaliais bet tai cia niekis Ne Nekaltas Nekaltas Nekaltas

heheCha cha ir tik bejegiskas skesciojimas rankomis… ir kur man tai matyta…NekaltasCha chaCha chaCha cha

Tau, olo, padėjome kiek galėjome, netgi IP adresus atsekėme ir visą veiksmų seką, o tu vis tiek nepatenkintas amžinai Liūdnas

A tau jau atsirado Cha cha

marciux, as tik noriu pasakyt, kad ta pati problema kartojasi, o nedaroma visikai nieko. jei neimanoma ka nors padaryt, taip ir reikia sakyt. mol, dirbkites kiek norit, bet uz jusu sauguma mes neatsakome.

marciux, tai nera asmeninis priekaistas tau. anyway. tik pastebejimas, kad tai tesiasi.

2azuolinis: as kazko nesupratau cia dabartes Ne Nekaltas Nekaltas Nekaltas