Kur atnaujina celes?
Sveiki, gal zinot, kur kaune pardavineja batarkes ir lituoja? Radau tik Siauliuose. Issiardziau pats, tai ten viduj 8 baterijos Ni-CD. Viena jau pasiputus. Cia yra akumas nuo el. grazto-suktuko. 9,6V ir berods 1500 ar 1350 mAh.
nuaik y lemona ir nusipirk su lituojamais lepestokais, pats pasikeisi, jei jau ishardyt ishdrysai…
tomita
Aciu, bandysiu lemonoj pasiziuret kokios ten baterkes. Siaip patiko, kad Siauliuose yra japoniskos Sanyo, kaip ir originalios dabar tokios pat sudetos. O ten lituojant nereikalingas koks tai ypatingas lituoklis?
Tai va, pasiskambinau i Tomita, tai akumai 50Lt ir darbas 20Lt. Duoda garantija. Istato tokius kaip buvo Sanyo japoniskus akumus. Kaip, ar gera kaina? Ar geriau nauja lenkiska “Nupower” suktuka galingesni ir su dviem akumais nusipirkt senukuose uz 95 litus?senukai.lt/p.php/irankiai-iranga/elektriniai-irankiai/elekt riniai-greztuvai/greztuvas-akumuliatorinis-nup14-144v.html?alist_tab=a rticlesAr prikeldinet senaji originalu Boscha?
jei senasis Boschas visdar gerai suko, niekas daugiau ten nesugede tai ko ji keisti. tas nupower tai kaip cia pasakius, ten tik raso kad lenkiskas… kelis turim tai visu skirtingi pavadinimai bet visi idialiai vienodi, tai visi ten pat kinijoj gaminami
Gali but, kad tie patys kinai ten. Bet man reikia tik savo reikmem, o ne kasdien sukioti, tai manau laikys ir kiniskas. Svarbu nebutu labai kledaras, gerai reaguotu i knopke. Boschas mano gerai suko, bet jis jau taip moraliskai pasenes, kad galvoju, ka cia daryt. Idealiausias variabtas butu, kad tiktu to Nupowerio akumas boscui. Panasiai ten atrodo tie kontaktai, bet jauciu netiks
voltazai skiriasi, tai klaisimas kaip ten butu. na i knopke jis reguoja lyg normalei, ir kiek laiko lauzau ir vis dar laiko jis. bet buvau gaves bosh kaskoki pazaisti, na jis smagiau suko man, bet jo ir kaina tris kart didesne siaip geriasia butu pas ka is pazystamu suradus, pabandymtum ir pamtytum patiko ar ne
Aciu Valdai, jauciu reikss imti, vistik naujas, o mano Boschas jau senas, galvoju gal tas lenkiskas nebus blogesnis. gaila kad neturi kas pabandymui duoti. Gal senukuose duotu pabandyt, bet jauciu ten viskas supokuota, bet kiek pas juos pirkau visokus fleksus, tai patyspabando, kad veikia, paskui garantija israso pats konsultantas, tai gal bandys ir sita ir duos pasukti paciam…