Kur aistringi vaikinai?

Kur aistringi vaikinai?

yra yra… tkrai yra. reikia tik graziu merginu

Kvailokas klausimas… O gal tau Renami vertetu nors keleta kartu pabandyti su vaikinais ka nors nuveikti, o ne tik chatuose sedeti Mirkt
Gal tada ir klausimai tokie Aš nekaltas nekiltu Mirkt
Man pavyzdziui nekyla klausimas ar yra aistringu merginu. As zinau, kad tikrai yra aistringu ir paselusiu merginu, bet ju nera begales :I
Panasiai ir su vaikinais … se lavi…
Gal reiketu uzduoti klausima: ar daug yra aistringu ir pajegiu vaikinu Gerai ?

As manau, kad esu labai aiiiistringaaaas (bet is kauno)

simpsonn’'s rašė:

As manau, kad esu labai aiiiistringaaaas (bet is kauno)

ir is Kauno!! privalumas, ne trukumas!! Šypsena

Dieve kaip nustebau kai perskaicew Drovus dekui dekui Angelas nesitikejaw… Flirtas che che… Angelas

ulialia… grazi panike…

dar viena grazhuole Bučkis

Bet tas suo kazka skanaus ruosiasi lyztelt Juokiasi

o ko tam suniui pavydet ? Šypsena Cha cha gal tik to kad geevena venecijoj Šypsena nors ash tey ten geevent gal net ir nenorecew Šypsena

ei xebra nepavydit tam suniui ??? Cha cha Cha cha Cha cha

Cha cha Cha cha Cha cha

hestija—> pritariu tau… Dj_junior—> bishki apsispresk del sawo nuomones, nes tau wisos grazhiso…taj wienos uzhpakalis tau fajnas, taj kitos papaj…

Dj_Jun1or uzauk bishki!Jau atsibodo skaityti kaip tu visoms panoms i subines lendi… Piktas

grazute Taip

Ir as tave uzpulciau… Mirkt Fainulka… Šypsena

Šypsena))))) reishkias brokuota fotke Cha cha

as niekada nemeuolu siuo klausimu

=]]] na buna bet ir shito iuztenka … Šypsena labay faynas shuo Šypsena mias su drawgem valgem pica aikstej o jis pribego ir pradeyo ya ish ranku esti Cha cha tay sakaw “noriu su situ sunium nusifotkint!!!” Šypsena))) tayp ramiai tupeyaw o jis kaip soko laizyt veida Šypsena ir shtay kas per fotke gavosi ŠypsenaDj_Jun1or … niasvaik Cha cha

grazi krutine…mmmm… Niam niam