Kupeinui…
[banga.tv3.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.1008308.1…-=(41316970 87](http://banga.tv3.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.1008308.1…-=(4131697087)Kupeinas ieskojo… 2006 mazda 6, universalas, benzas. Nesurudijus. Panasu kad greitu metu bus uk copart’e Idomu ka draudikai sumokes, nes kaip supratau, nuraso…
Ps, vis per tuoss motocyklinykus. Bet nebuc sustojes, butu skrides per kapota arba uzsimuses. Bnv 118i berods, abu bag’ai sove. Tam rz ar kokiam ten pezui tai galas ir priekis biski. Nu o pas mane gabazine nebeatsidaro.
tai beveik laiku papylei
gerai nusipezi, kam jam anglas ligonis?
Robis, nu jis nerase kad jam ne anglo reik Siaip, sutapimas.
tu logiką įjunk kitą kartą. Tai jei nerašė, kad nereikia pvz. skenduolio, tai gal ir skenduolį siūlyt galima tada?
Robi, tai tu gal jau nemokink tevo p!st, logika tu Ps. Su humoro jausmu susipIkai?
koks tai humoras iš ukų
Koks tai susiraukes lietuvoj
Vakar maciau gyvai kai masina apsisukinejo,o motociklas rurino i sona vaizdelis nekoks…manau kad moco vairuotojui
Pasiimk pinigus ir masina, su fenu ir plaktuku kad ir kreivom rankom atitiesink, mot pravaryk ir i gumtree imesk, kapeiku liks isvykai i londona su seimyna
kita bagazines dangti ir bamperi nuvezt i garaza lai uzsuka, o nudazyk is flakono.
Tai kad as ta masina ar taip ar taip parduoti norejau uz menesio, nes man kita masina darbine ateis. Nu tai ir parsiduos…
O tai kokia situacija cia nutiko? Motas is salutinio lindo ar kaip cia?
ten bisken krumais apzeles ziedas prie ivaziavimu. nu tai as atvaziuoju - ziu, atlekia donoras - is desines (tiesiai per zieda leks) pagrindiniu keliu, net nepristabdes. o as salutiniam kely. sustojau (staigiau, nu bet ne ant ciuozimo). tas praleke - ziuriu, dar 4-5 baikeriai atskrenda. ir tik fyst i nugara smugis… goo.gl/maps/cOao2 - cia sustojau nes pora metru atgal - nesimato nieko - goo.gl/maps/6QCQljei buciau nestojes - butu lavonu speju. tik nezinau - tik motopyrdos vairotojo, ar ir pas mane masinoj
nu tai cia jau kaip ir joks donoras, nes siaip jis pagrindiniu keliu leke po kas butu jeigu toks butu lekes koks feraris zemo profilio?
ir irgi nesimatytu is uz krumu?
Nu tai tau krumus rodau nuorodoj, nu. Realiai matosi kas darosi po desine tik likus keliems metrams iki ziedo. Bet cia visur taip pas ukus. ir is vis, abydniausia, kad pries pora savaiciu tepalus su filtrais ir visa kita pakeiciau