Kuom suspausti filma, kad tilptu i CD?

Kuom suspausti filma, kad tilptu i CD?

mpg formatas, uzima apie 750 MB. kaip suspausti,kad tilptu i CD?

Viena iseitis butu nusipirkt 800mb cd ir overburn’o pagalba iskept…Šypsena[man rodos bus paprasciau]. Antra iseitis butu pasiimt koki nors VirtualDub + DivX[XviD] ir perspaust filma…Šypsena

man atrodo galetum parsisiust virtual cd tada idet diska i cd-rom ir paspaust ant jo deshni peles mygtuka ir paspaust bild on virtual cd tada ten nusistatyk, kad suspaustu ir bandyk tada perrashinet arba pirk diska didesnes talpos…o i du negali perrashyt?

.mpg faila archyvuot?Nekaltas Kiek zinau tai yra beprasmishka, laimesi gal 2-5mb…Šypsena

video spaudziama dazniausiai dviem etapais. As siuo atveju nekalbu apie mpeg.
avi komponentes video ir audio gali buti spaudziamos atskirai, jei pirminiame etape On Fly rezime jau kapturinamas kompresuotas video arba kartu, kai pirminiam etape kapturinama nekompresuota video/audio baze.

poros metu megejishko kapturinimo patirtis sako kad ko gero geriausias , kokibishkiausias spaudimas gaunasi su XviD. Audio komponente, kuri nekompresuiota avi faile tikrai milzinishka (atitikmuo wav) paptastai sukompresuojama ar tai DivX 3.11 audio (jei filmai) arba MPEG Layer-3 160kBit/s 44.100Hz jei norit eilines mp3 kokybes video klipe, sakykim.
Taigi po antro 'uzejimo" suspaudus audio komponente iki norimos kokybes gaunam padoru dydi ir norima kokybe.
Patarimas dar toks… kapturint kuo maziau kompresuojant video, jei ishnesha resursas ir jei NTFS diske galite nespaust visishkai video pirmu etapu (NTFS leis ishsprest didesniu failu problema) antru etapu, ne in real time spaudziam video… (man patinka XviD) ir audio jei tai klipas
MPEG Layer-3 160kBit/s 44.100Hz , jei filmas kokybe galit nustatyt prastesne, sutaupysit vietos. Beje, tai ne vienintele tiesa, kiti daro kompresija kita tvarka, manau jie irgi gauna norima kokybe ir failo dydi