kuom skirias unreal2 ir unreal 2003?

kuom skirias unreal2 ir unreal 2003?

kuris geresnis?ir kuo jie skirias?

cia 2 skirtingi dalykai yra. unreal2003 sukurtas zaisti online (multiplayer), unreal2 singleplayer ir multiplayeriui skirta maziau demesio. jai patinka q3 patix ir unreal2003. o unreal2 kiek girdejau reik labai geros vaizdo kortos

nu man tai zajebesnis unreal 2003 nors tik demo versija turiu…gal kas zino is kur gaut pilna versija??? Kietas

Visas unreal yra kazinkox gd man nepatinka siuzetas Unreal 2 per kelis geimus jau eina man nepatiko o 2003 ett geriau nereik yra ka geriau lost jau tie visi action tipo geimai jau visai nusivazeve nieko gero nera.

unreal 2:the awakening kiek atsimenu ish vis nera multiplayer

Skirtumas lygiai toxai pac kaip tarp Quaqe 2 ir Quaqe 3 ARENA, tik kad Unreal 2 isleistas veliau Šypsena

ash galiu gaut nes rosjos nuvazjot nusipirkt tik idomu ar eitu persiust netu doceu passworda no problem , a kut tu demo gavai norecau pazuret kas per zaidimas tas 2003 ash paprasta unrel tournamenta turiu man labai patinka manau 2003 turetu but geresnis su amerikonais kalbejau sake kad sunkus labai

man buvo taip isiraseu zaidima unreal tournamenta kashkaip nesiseke zaist on line , turejau to metu 64 mb video korta zodziu vaizdas normalus bet labai buvo sunku zaist , nuvejau nusipirkau 3d 128 mg korta jau ishsirinkau pacia gereuse tipo pardotuvei sake geresniu negamina kainavo 400 zaliu , nu px isistaceu uzkroveu paleidau zaidima , dabar sakes visai kitas zaidimas , tikrai ner ko ligint , daug ka video korta doda ash poto kalbejau su kitais on line zaideei ane man pasake kad zaidimas turi vikti tikram laike ei pas tave velos kompe vaizdas it tt tai bus sunku losht , o ash galvojau kad ten afigeni profai zaidze kad mane taip dauzo , dabar ash jos dauzau , tai toke situacija man nutiko .

LUXOR tu arba girtas rashei shiuos du tekstus arba tu ish kaimo, arba toks tavo kiemo slengas. Nu nafik, pora kart skaichiau kol supratau ka parashyt norejai. Ale tikras alijoshius tu.

paklausiu kitaip, kuo skirias rytas ir vakaras?

Nu kai buna poliarine naktis arba diena - tai niekuo…Juokiasi

cia isvis reiketu vadinti unreal tournment 2003 Nekaltas