Kuom atšildyti suledėjusias simpatijas?

Kuom atšildyti suledėjusias simpatijas?

…Sutikau senai bematyta ir begirdeta miela Moteris Jei tiksliau- suradau, nes dejau tam nemazas pastangas Kietas
O "pasimetem" mes seniai ir nevisiskai nuo musu priklausanciomis aplinkybemis Nekaltas Paskui buvo tolimos ilgokos isvykos… Taigi, pagaliau- sutikau, su gera nuotaika ir graziom viltim Gėlė Taciau matau, kad buves zavesys uzsales ir nebelike noro bendrauti (ne is mano puses). Tiesiog uzsales… O as nemoku atsildyti Žliumbia Nemoku, bet laaabai noriu Šypsena Tai ka dabar daryt? Angelas

gali buti, kad nebeipusi uzgesusios liepsnos- lygiai taip pat, kaip buna su lauzu, jei lauki per ilgai, liepsna uzgesta galutinai… ir siuo atveju kuo labiau stengsiesi atgaivinti, tuo labiau pats nukentesiŠypsena buvau tavo situacijojeCha cha savo darzelio meile sutikau, susitikinejom, daug bendru prisiminimu, taciau ji turejo vaikina. bandziau ikalbeti alternatyvoms, bet be sansu… gaila buvo matyti, kaip tas jausmas uzgestaLiūdnas praejus geram menesiui ji ta savo berna mete del kito, su kuriuo dabar jau kelinti metai kartu gyvenaŠypsena argi ne ironiska? tiesiog yra kai kas, kas mums skirta, o kai kas, ko mes tik norime, kad butu skirta… pasilaikyk ja prisiminimuose, ten ji visuomet liks grazi, zavi ir kol dar nevelu, nesugadink ju…

Del prisiminimu- geras patarimas Taip
Del laikotarpio- nebuvo taip seniai, kad nuo darzelio laiku Cha cha Metai su galu, dalinai darbas uzsieniuos. Manau ir kitas cia nekaltas… matau tai is akiu Mirkt
Apie lauza- jei sugebejom ji uzkurti karta, kokia objektyvi priezastis nesugebeti antrakart? Ar tai kazkoks nepasikartojantis veiksmas? Malku berods liko- visko nesukurenom dar Cha cha

manu kad jei jos akelės dėl tavęs nežiba tai nieko ir nebus, nors ir gaila, o gal ji jau antrą pusę turi,o gal pirmą kartą per skausmingai išsiskyrėte ir ji vėl to bijo.Nekaltas

Tikiuosi, mano akeles dar tiek nenusilpo, kad visai nesusigaudyciau. Nesimato jose jokiu antru ar treciu pusiu atspindziu Šypsena Tiesiog atrodo kiek nuvargusios… Gal reiktu joms lasu? Šypsena
Mastau kaip mes issiskyrem? Tai greiciau galeciau pavadint "pasimetem". Buna tokiu nesekmiu, kai imi ir prarandi… nenorom. Tada nezinojau, ar isejo be zodziu, ar kazkas nutiko. Dabar zinau… Skaudu galetu buti tai, kad tada nesuradau ir nepaguodziau.

o gal ir nereikia? Nekaltas gal tai ir turi taip likti, taip nuostabu Angelas juk galbut tai kas tarp jusu ivyko niekada nepasikartos… kam griauti si nuostabu dalyka? o jei jums lemta buti kartu, nereikes nieko specialiai ir daryt Mirkt

Nepasikartos- kaip nepasikartoja bangos susiliejimas su smeletu krantu, su basomis nuvargusio keliauninko kojomis- kaskart kitaip, kaskart gaiviai, zaviai. Bet karta uzlieja tokia energinga banga, jog nebesinori jokiu kitu Girtas
Tuomet eini tolyn laiku, kartu nesdamasis josios prisiminima…
Taciau kaip gera butu pasilikt susiliejus kartu- ji bega tolyn ir liekantis stoveti pasilieka vienas. Tad kazka reikia daryti. Manau, tureciau pasivyti ja ir velei nuskesti glebyje Laimingas

suzavek ja…viskas labai paparasta…svarbiausia parodyk kad ji tau svarbi ir ji tau rupi…Šypsena
svarbiausia pastangos…

Tai del ko issiskyrei su ta moterim?

Ziaurus klausimas Cha cha
Per laiko stoka (pripazinsiu, ir nuotaiku) buvau biski atitoles, o veliau ji prapuole. Tiksliau- prapuole telefonas eteryje. Nesinorejo lyg sesiolikiniui prie duru stoveti, siaip sutikti nepavyko. Zodziu- kontaktu is mano puses nulis. Is jos? Tel. Nr galima ir neisiminti… Padariau vyriska isvada, kad nebesu laukiamas. Liko tyla ir nezinia. Po ilgiausio laiko apsireiskiu. ->skaityti nuo pradziu…

O tu buk kantrus. Moterys tai vertina. Mane irgi tik atkaklumas nugali Mirkt

Jop, parodyk jai visa savo meile. Apkabink jai shiltai, sakyk jai shiltus zhodzhius…reikia daug, daug shilumos atshildymui Mirkt Labas

aj,nieko nebusNežinau

isgerk su ja buteli samanes romantiskoje aplinkoje

Buvau tavo moteriskes situacijoje…zinau kas per jausmas, bet visada reikia stengtis, juk jei paleisi ja dar karta ar nesigrausi paskui ilgai ilgai, kad neisbandei visko kas imanoma ir neimanoma, kad ja susigrazintumTaip Kantrybes kantrybes kantrybes. Linku sekmesLabas

Visokios pastangos balansuoja ant ribos- perzengsiu ir sunaikinsiu ne tik spalvotas svajones, bet ir grazius prisiminimus. Tos ribos paieska ir kelia didziausia rupesti…

Karti samane- efektuvus ir isbandytas vaistas.
Isplukdo ji kas slepiasi dugne tamsiam giliai.
Tada ir pamatai ko kitakart matyti nenoretum…
Taciau ziureti verta- in vino veritas- jau zinoma seniai.
Tik va sugirdyt ja romantikoje but laaabai sunku.
Per prievarta nenoriu vestis- apkaltins dar priekabumu.
Darbar ji sako "nenoriu tau suteikt tusciu vilciu",
tik tai jau sake karta- vos nepatikejau siuo zodziu.
Siandienai tiek- nebeturiu daugiau doru minciu…

Nekarščiuoji? Girtas

Is meiles visi karsciuojaŠypsena