kuo tave suzavejo ZIRGAI?

kuo tave suzavejo ZIRGAI?

taigi, wisaj butu idomu suzinot kiekwieno zmogaus nuomone apie zirgus… aisq,bewejk wisu bus gera,bet…laukiu konkreciu atsakymu:kokios sawybes priwerte jus pamilti siuos keturkojus stebuklus ? …Cha cha

Na as zirgus myliu nuo pat vaikystes,ir tikrai sunku pasakyt kuom jie taip suzavejo Šypsena nieko nera nuostabiau uz laisva zirga lekianti per pievas… o jausmas kai joji ir jauti zirga irgi neapsakomas Šypsena o kai viena zirga jau ilgiau joji,ir iejus i arklide ar pamates pievoje tave pasveikina… Šypsena o kokios nuostabios zirgu akys… Drovus kaip jose matosi kai zirgas pyksta,kai jis pavarges ar issigandes, arba koks patenkintas Šypsena
vienu zodziu,viskas zirge yra nuostabu! Šypsena

As tai net nezinau tiksliai.As nuo pat vaikystes jau norejau arkliuku zaisliuku, piesiau juos o paskui uzsimaniau jodineti, o kai netoli Marvos gyvenu tai…Šypsenatuomet ir issivyste tiroji meile zirgams, kaip supratau kokie jie mieli is tikruju…ApkabinimasŠirdis

O mane jie zhavi tuom,kad gali KandaKanda avizhas neuzhsigerdami beveikTaip
pabandykitMirkt,suprasit…Cha chaCha cha

To Bordo: tai kad jiems avižų užsigerti nepatariama- paskui pilvelį labai skaudaNežinau

vo kame reikalasApakęs-ash ir sakau-kaip jas sausai galima KandaKandaNekaltasCha chaCha cha

dievinu zirgus, jie paprasciausiai man ziauriai patinka nezinau kodel bet as juo dievinu tai pats graziausias gyvunas Taip

Jie elegantiski Šypsena, turi grazius karcius Šypsena, protingi, didingi, dideles ir liudnos akys… meilus ir minkstas, svelnus nosiukas…

Man jie patinka savo isvaizda,greitumu…Nu faini gyvunaiDrovus

ju tokios grazios, liudnos akysApakęsTaipMyliuMyliuMyliu

Parasyk kuom tave suzavejo zirgaiTaipLabas

Mane tai labiausiai zavi tai,kad jie budami tokiu dideliu gabaritu…yra tokie svelnus,malonusTaip.Ta ju savybe tokia paslaptinga.Ju akys…jos tikrai daug ka pasako…o jei tau liudna ir tu busi salia arklio…jis visada prieis ir priglaus savo didely,taciau labai svelnu snukeli prie taves…ir tokiom akimirkom tikrai supranti ka reiskia ARKLYS.As juos taip myliuŠirdisMyliuŠirdis

Anksciau man labai patiko zirgai del savo grakstumo, elegancijos. Dabar del ju is proto neinu, bet vis tiek manau, kad jie laaaabai grazus.

ma jie yra tobuli Nekaltas myliu visa širdimi !!! Bučkis

žirgus, arklius, ponius, asilus,mustangus etc. bet 1 vieta žirgams Cha cha Apkabinimas

Zirgai labai protingi. Labai grazus. Istikimi… koks nuostabus jausmas kai joji arkli, su juo susidraugauji (arkliai taip nori draugauti bet ne visi jojikai tai suprantaLiūdnas ) Kai arklys pasveikina tave, kai vaiksto is paskos, kai jauti kad tave saugo… o tiems kas nepazista arkliu: tai geras, mylimas, sveiku nervu arklys niekada nenumes raitelio, o pajutes kad ant jo sedi mazas vaikas eis labai is leto ir atsargiai… galeciau visa diena rasyti apie arkliu protinguma… be tiek to… ka smyli arklius patys supranta…Širdis

taj tobulas gywunas… jo akys,sirdis,siela… jo elegancija… tik wisaj bejausmiems zmonems jie gali nekelti jokiu emociju…Žvaigždė

Taip Taip Taip> Jie tikrai labai protingi gyvunai.Kai mane kasnors slegia, ar buna prasta nuotaika, tada as megstu nuvaziuoti i zirgyna pavaikscioti prie zirgu, juos pasukuoti, isvalyti. Tada as atsipalaiduoju, pamirstu visas savo bedas. kartais man geriau pasipasakoti zirgui, nego kokiai nors savo draugei. drauge gali tyau betkuriuo metu papriestarauti, taves nesuprasti,arba kam nors viska ispasakoti. O zirgas tikrai tau nepriestaraus ir niekam nepasakos tavo rupesciu. ( zinau kad tai nuskambejo keistai, bet patariu tai pabandyti daug kam.) Tai tikrai atpalaiduoja, tik reiki tai pajausti.TaipLiežuvisMirktLabas

tai tikraj nenuskambejo keistaj…