Kuo skyresi Li-Polymer NUO Li-Ion???

Kuo skyresi Li-Polymer NUO Li-Ion???

Atsakykite! Girtas

Iš esmės niekuo. Li-Pol truputi ilgiau laiko. Tai kaip paimti Ni-Mh ir Li-Ion pliusai, ir padarytas vienas akūmas Šypsena

na dar vienas dalykas yra tai, kad Li-pol akumas gali buti ivairiu formu, tokiu budu uzpildant tuscias ertmes galima dar labiau sumazinti telefono dydi.

kiek laiko kraunasi Li-pol?
man didziausias Li-on trukumas tai kad ilgai kraunasi…
telefonas 4val, kompas kokias 3 jei visai tusti buvo…
o senas geras Nimh per 55min telefono ir panasiai kompo…
gal Li-pol greiciau galima krauti?

Pagrindiniai pliusai yra tai, kad Li-Pol gali buti ivairiu formu, kaip jau minejo anksciau gali uzpildyti visas ertmes. Be to jie yra lengvesni uz Li-Ion, o minusai - tai kad jie dar labiau bijo salcio nei Li-Ion. Per kiek laiko pasikrauna priklauso nuo pakrovejo ir akumo talpos.

Li-on negalim krauti greiciau nei per 2 valandas- didelis
sprogimo pavojus, del to aparaturoje (mobtel, kompuose, kamerose)
naudoja krovima letesni, bet maziau rizikinga…2…3…4val…Liūdnas

Byski suklydai.Pas mane 7650 li-ion,pasikrauna per 1h25min.Taip visuose sio tipo modeliuose.

Byski suklydai.Pas mane 7650 li-ion,pasikrauna per 1h25min.Taip visuose sio tipo modeliuose.

http://www.ixbt.com/mobile/review/lipol.shtml

Kuo skyresi ? cia reiskia, kad jau nebesiskiria ? Cha cha Tokia tema jau buvo,bet…kaip jau cia kazkas minejo, Li-Pol ir Li-Ion akumuliatoriu savybes skiriasi labai nezymiai.Li-Pol nieko negeresni nei Li-Ion, jei nereikalinga nestandartine forma (standartu laikau akumuliatorius kuriu ilgis proporcingas storiui.).Krovimuisi neturi itakos Li-Pol ar Li-Ion, cia jau itokoja kiti duomenys.

Pasakyk Tu man Ni-MH pliusus…?

Ni-MH pliusas palyginus su Li-Ion tai kad jam neturi tokios dideles itakos temperatura. O Li-Ion akumuliatoriu charakteristikos labai stipriai prasteja esant pvz zemai temperaturai kad ir -15 C

tik sitas pliusas i li-pol tikrai nepaimtas, jie dar labiau bijo salcio nei li. Smarkiaus pasaldzius gali ir nebeatsigaut visai. Plius kad ilgiau laiko niekuo nepagrysta, vienintelis jo skirtumas jau minetas - gali but plonas ir bet kokios formos.

P.S. nuo -15 prasteja ni, o li jau nuo 0 Blogai

Stai pries mane du vienodos talpos Li-ion ir Li-pol akumai. Atrodo, kad Li-pol lengvesnisNekaltas

jis ir turi buti lengvesnis

Kaip suprast ta Li-ion charakteristiku blogejima esant -15 ir pan. temperaturai, ziema su N5210 matavau temperatura laukia apie 30min kaip buvo -21 ir nieko itartino nepastebejau iskyrus ta kad displejus leciau vekti pradejo.

nzn asmeniskai teoriskai jokio skirtumo Šypsena

Kuo temperatura saltesne tuo akumas trumpiau laiko. Gal nepastebejai, bet ziema kai salta Li akumus dazniau krauni jei laikai saltesnej vietoj.

mobilus skirtas laikymui prie saves, ty kokioj kisenei ar pan.Nuo to kad pakalbesi jis neatsals tiek, kad padarytu zala akumuliatoriui Cha cha