Kuo dazyt?
Nesiziuri naturalus koklis, blankus, vietom skiediniu patepliotas nuo siuliu
Norisi ryskesnio ir suzaist su siuliu spalva kazka
Taigi kokie varijantai, kas pasiulys?
Nuvalyt kokli kuom? Actu? Nudazyt arba nulakuot kuo? Lyg kazkokiu aliejum imppregnuoja… ? Siules kuom dazyt ir spalva juoda cia tiktu? Ka siulot?
kuo dažyt, nežinau, bet valyti geriausiai sekėsi su druskos rūgštim, tik smirda labai .
Su siulem nereik zaist, jos idealiai lygios nebuna, reik dazyt viena spalva, kad neisrysketu. Seip, bent jau man, kokliniai peciai balti-blizgus super gerai atrodo . Dazyt tai belekuom gali, nebent jis ikais labai, bet nemanau, kad geresni daznai nusilups. O lako irgi visokio yra, tik pries lakuojant - reik pabandyt ant kokio likusio koklio, o tai paskui buna kad spalva labai isryskina ir pakeicia - gali nepatikt. Na cia kaip su molinem plytom…
Na kaime uosvis belekuom isdaze, kazkokiais rudais dazais, tai ziema kai ikaista smirda ir net but neimanoma, galva isiskauda
Gal kokie specialus kokliniai yra, na manau karsciui atsparus TIKRAI turetu but
Lakuot matiniu laku? Bet ar nesmirdes ikaites… nes dabar tai ir tepasi sitas koklis, nzn…
prejole-eskaro.lt/lakai/akmeniniai-pavirsiaiNulakavau molio plytu zidini. Smirdejo tik pirmakart pakurus.
gera nuoroda siaip lyg lakuot butu geriausia
nes baltais radiatoriu dazais kazkaip nzn
juolabiau kad nulakuotas koklis paryskes ir deres prie mediniu lakuotu saliuotes sienu manau
Nelabai suprantu ko tu is ju nori, kiek esu mates visokiu ale dazytu, tai man jie visi , o naturalus atrodo
Naturalus tepliojasi na ir tas molis toks blyskus atrodo, kazkaip neryskus, be akcento
gal ir nezinau ko noriu
Bus tau akcentas, kaip prades tie dazai-lakas luptis
vivacolor.lt/produktai/universal-enamel-dazai-3/ - atsparus iki 120 laipsniu ,drasiai gali dazyti ,tonuojami betkokia spalva . o jei nori lakuoti - tikkurila.lt/statybiniai_dazai/produktai/produktai_vidaus_d arbams/pirtis/supi_saunasuoja.441.shtml
Na jo, kazkodel visur deklaruoja ta 120 laipsniu dazai radiatoriams irgi, o kazi sita sienele daugiau neikaista ar kaip?
Gerai uzkaitinus visi emaliniai dazai ruduoja ir smirda. Geriausias pasirinkimas-vandens emulsiniai.
120 laipsniu - jau daugelio medziagu uzsidegimo temperatūra,neikaista tiek
Dazyti zymiai graziau ziurisi, bet dazais tai jau atsoko fantazija, nes poto bus sekantis klausimas - kuo pasalinti dazus nuo kokliu
google.lt/search?q=kokliu+dazymas&tbm=isch&tbo=u&source=un iv&sa=X&ei=Zu7VU6ufMMnnygOY6YHwDQ&ved=0CGcQsAQ&biw=1280&bih=685
Nuvalem Druska Ji tinkama pašalinti purvą nuo varinių daiktų. Ypač veiksminga yra druską maišyti su actu: taip šis derinys padeda nuo koklių, kriauklių ir dušo užuolaidų pašalinti netgi grybelį ir pelėsius.manonamai.lt/mano-namai/grazus-namai/tvarka-namuose-ii-dali s-valymas-be-chemikalu.d?id=61235015#ixzz38k7TMnPE