kuo blogas duronas?

kuo blogas duronas?

ko jau ji taip peikia? negi jis tikrai labai prastas?jei man reik pc darbui,filmam pazet,keletai nauju gamu pazaist(nesiruosiu zaist naujausiu gamu) tai ar blogai butu duronas?Taigi blogiausiu atveju butu galima pakeist proca.

Visai jis nėra blogas, tavo minėtoms operacijoms jo pakaktų (beje, kokį dažnį/modelį turi galvoje?). Šiaip Duron’ai būna kelių rūšių branduolių. Tiesa dėl geimu - ju veikima lems ir naudojama vaizdushke. Tai būtų geresnis pasirinkimas nei Celeron (net jei pastarojo taktinis dažnis kiek didesnis). Procą visada galėsi pakeisti į Athlon, jei tik motininė plokštė palaikys reikiamas magistrales. Nors šiaip, šiai dienai juk Athlon’ai tikrai nlb daug kainuoja… patačiau šiek tiek prisidurti, jei įmanoma Mirkt

tarkim duron 1,8 ghz/ 266Mhz,socket A

Turiu Duron’a 600MHz pilnai užtenka Liežuvis

zinau,kad vaizduske daug ka sudaro gamam.man tik idomu ar tikrai jau tie duronai tokie prasti ir jei prasti,tai kuo?

Nu ir celeronas ne prastas. Ir PII neprasti. Ziurint ka su tuo kompu tu nori daryti…

taigi jau rasiau,ka zadu veikt su pc

Idomu kas ji peikia Šypsena Senai negirdejau Šypsena

tai ko visi sako,kad jis gai…?tegul man paaiskina kuom jis blogas.

Kad nieks nesako Šypsena Testai kalba patys uz save Šypsena

testai dar nera DIEVAS

Šypsena testai parodo CPU galimybes tam tikrose salygose. To pilnai pakanka.

Na,ir kokiose salygose pasireiskia jo minusai ir kokie tie minusai?

visai geri duronai - ypač senukai Geraikeptuvės, bet atlaikys belenką Cha chava savo D750 kankinu jau 4 metai - ir oc iki 1000 buvau padaręs, ir voltukus 2 matė - žvėris Cha cha matyt ant geros partijos papuoliau Tūsas

Duronas - gerai, celkatronas - blogai. O ir pasakymas, kad Duronas yra blogai skamba panashiai kaip batonas blogai, o duona yra gerai… Naudok savo CPU kol jis pasens ir bedos nematysi Šypsena

Jo as saviski 750 MHz iki siol kankinu, reiks upgreida daryt ŠypsenaGeri tie Duronai, o kas sako kad blogi tegul makaronus nusikabina nuo ausu Juokiasi

AMD procesoriai visi modeliai, visu laiku, turi viena beda - jie isskiria daugiau silumos, reikalauja didesnmio ausinimo, garsiau dirba, ir yra nestabilus (lyginant su intel). Nenori problemu - pirki Intel. Celeron turi visas gerasias Intel proc. savybes isskyrus greiti. O daznai sitas faktorius lieka antras, svarbiausia stabilumas. Intel procesoriumi paremta sistema be klausimu yra stabilenese ir patikimiau dirba (visomis prasmemis). Aisku didele reiksme turi motinine - ji irgi turi buti gera (pvz Intel Mirktdel duron, pvz 650mhz Duron yra lyugiai toks pat kaip 600mhz Athlon o kainuoja (kainavo) zyumiai maziau uz didesni broli. Kitaip sakant Duron tikrai geras AMD procesorius. eMJei

nieko asmenishko, bet mane juokina tokie veikejai kurie pradeda paisyt, kad stabilumas nuo proco pareina… O tuo labiau kai aishina, kad AMD daugiau sueda energijos ir ishskiria shilumos, kai tuo tarpu Prescottas visus rekordus sumushe Nekaltas Mazhiau visokiu Kompiuteriju skaitykit, nes ten mala beleka… Galiu duot shioki toki retorini klausimuka, mashinos sukibimas su kelio danga irgi nuo markes priklauso? Manau, kad nelabai… Tame kaip ir ant procesoriu yra daug papildomu veiksniu (chipsetai, motinos kokybe, atmintis, laidininkai, PSU ir galima dar vardint be galo…). O uzh viso shito slepiasi ilgos n00bo ausys. Chia tikrai nieko asmenishko, bet ateityj pasilaikyk tokius komentarus, nes papraschiausiai kvailai jau skamba tokie “bobuchiu posrtingavimai” kuriu prisigaudoma ish Kompiuterijos ir NKM… Na ant galo uzhduosiu dar viena retorini klausima i kuri gali ir neatsakyt, kaip gali procesorius “garsiau” dirbt?

JuokiasiJo matosi mūsų lietuviškų periodinių leidinių poveikis. Mažiau skaityt nesamones ir daugiau logiškai galvot. Stabilumas nuo daug ko priklauso, ne tik nuo “kreivo” ar “nekreivo” procesoriaus.