Kuo bjauresne mergina ...

Kuo bjauresne mergina …

Tuo sunkiau prieinama?

Jei grazi mergina prisileidzia tai gali galvot kad ji prisileis ir arciau … nes tu atitinki jos skoni ir t.t.

Bet jei bjauresne mergina prisileido tai dar nereiskias kad arciau prisileis.

Nu man tai kaip nerasyta taisykle kokia tais zapadlo … =-DDD

Problema tik ta kad retai prisileidzia grazios, bet jei prisileidzia liudet neteks =-p
o va kaip tik bjaurybe prisileidzia taip ir sokinek aplink kaip apie princese hrrrr nieko negausi.

kuo bjauresne merga tuo daugiau alaus reikia Girtas

[quote]Tai nafig prie tu BJAURESNIU dar aplomai lendi?.. Jai jau grazHuoles prisileidzHia… Pavargęs
[/quote]

Nelabai supratrau pabaiga. Bjauri prisileidzia, bet nieko neduoda? Apakęs O tai kur ji prisileidzia tada?

yra toks dalykas skambink man sustinkam vezink mane rasyk man buckuok mane glamonek bet as ne kek.se drocink vienas =-DD
t.y. man linksma kai tu negauni ko nori, o as gaunu viska ko man reikia ir t.t.

labiau nepaiskinsiu as ne boba

nemaciau bjauriuNekaltas

[quote]
UR0DAC rašė:
yra toks dalykas skambink man sustinkam vezink mane rasyk man buckuok mane glamonek bet as ne kek.se drocink vienas =-DD
t.y. man linksma kai tu negauni ko nori, o as gaunu viska ko man reikia ir t.t.

labiau nepaiskinsiu as ne boba

Wow dp21? Apakęs Apakęs Aij , tau tai kaip zinau su visomis problemu budavo. Nei tau grazios dave, nei negrazios…Ir net laaaabai negrazios nedave Cha cha

nuu … cia yra tiesos =-/
bet jos pasidaro ne tokios grazios kaip is pradziu atrodo … =-))))))

Žėrtva …
mm jo tavo kambarioke ar kaimynka ten tokia ir grazi buvo bet ir nedave, tik po to paisekejo kad ne man vienam neduoda =-)) menkas nuostolis …

nu tiesos gan nemazhay !

[quote]
UR0DAC rašė:
Žėrtva …
mm jo tavo kambarioke ar kaimynka ten tokia ir grazi buvo bet ir nedave, tik po to paisekejo kad ne man vienam neduoda =-)) menkas nuostolis …

[quote]
brashkute rašė:

As tau irgi nedaviau, tai is kur zinai kad zertva? Cha cha

Jus visos zertvos nedodat

jei jau bjauri tai bjauri…ner ko prie tokiu ir list

Visos karves! Blga.T!

Plec kai sitas daunelis uzbanintas ar tingi prie interno priet - biteje plius tvyro ramybe…

jei pasenai aiki 30+ rasi nauju draugu o ne tvirkinsi cia jaunas merginas privatuose lopas …
ir krc irasyk mane i pasimatymu sofute KNS

…prie ko čia private žinutės? Aš jų išvis negaunu. Ne
Įdomi pas tave prašymo įrašyt tave forma… Nežinau

Buk savo vietoj ir neikyrek as tau neiaskinu kur ka kada kaip elgtis nx man tu aiskini?

…gal tau jau atmintis trumpa? Kas prieš kelias sekundes MANO temoje MAN aiškino ką daryt? Apakęs Šypsena