Kunigunda Lunaria 2003 - memories
dar per anksti galvot truputi…po kokios savaiteles galesim tiksliai nusprest…
Butinai ateisiu ir dar chebros atsitemsiu. Kas del myto? Vienaip ar kitaip visvien kad ir neakivaizdziai susitiksim, bet butu idomu bangieciu toki kaip ir atskira alaus paragavimo ir padiskutavimo programele isskirt, ka?
kitaip ir but negali
jei fading colorsai bus taip gerai kaip Castle Party uzhpernai, tai bus ~~~~
ghm…na nznau…as tai kazkaip uztikrintas ir garantuotas,kad visas tris dienas praleisiu puikiai…tai juk tik karta metuose lietuvoje pasitaiko…tad energijos tikrai bus…
Svarbiausia issitekti kaip nors i visas tris dienas…
Nes gi nesmagu butu sudalyvauti viena diena ir kitoms nebeuztekt jegu…
Nors visai tiketina, kad pavyks istempt tik dvi…
Jega…sokti, sokti, sokti…Kaip seniai besokau! Jauciuosi kaip kokia sene
momento_more rašė:
catwalk rašė:
uoj… aš labaj atsiprašau, kad supainiuojou…tai kada visgi parduodami bus tie bilietai?
catwalk tikriausiai pernai metu duomenis apziurejo
momento_more rašė:
catwalk rašė:
uoj… aš labaj atsiprašau, kad supainiuojou…tai kada visgi parduodami bus tie bilietai?
uh, katik danguj.lt perskaiciau, kad bilietukai bus parduodami balandzio 15d. tikekimes, kad cia jau tikriausia data
catwalk rašė:
uoj… aš labaj atsiprašau, kad supainiuojou…
tai kada visgi parduodami bus tie bilietai?
Mm laUKIAM , NESULAUKIAM
uoj… aš labaj atsiprašau, kad supainiuojou…
catwalk rašė:
Bilietai 3 festivalio dienoms kainuoja 25 Lt. Jie parduodami nuo balandžio 9 d. parduotuvėse "Muzikos Bomba" Vilniuje ir Kaune, taip pat parduotuvėje "Sol La Si" ir nuomoje "Zarraza" Vilniuje. Taip pat juos bus galima įsigyti pirmąją ir antrąją festivalio dienomis koncertų vietose.
begau tekina jau bilietuku nuspirkt, bet nera ju nei bomboj, nei solsasi
kazkokie nesusipratimai
jooooo,svarbu viska spet apziot -apziuret
Flowachka rašė:
ai ir dar bus sunku visur suspet…
teks rinktis-kur eit,o kur ne…is dalies gal ir gerai…nors is dalies gaila…nes as pvz jausiuos kazka praleides…gal…
ai ir dar bus sunku visur suspet…
Arlequin rašė:
Kunigunda Lunaria 2003Programa:
May 02, friday:
12.00 - Exhibitions start at Arka gallery (oldtown, Ausros Vartu str.7) 4 artists - photography, jewelery and graphic arts.
15.00 - The Opening at Festival Club - Arka Cafe (oldtown, Ausros Vartu str.7) videos, goth music, registration etc.
19.00 - The main concert at Bravo club (Jasinskio str.14)
gothic/cyber/rock bands: SPANXTI, MEMORIA, XESS, SHADOWDANCES, CLAUSTRUM/CYBERPUNK [lv].
- Gothic afterparty till 05.00 - DJ DE’ATH [uk], DJ Arlequin
, DJ Neofolk, DJ De’Ad, etc.
22.00 - Electronic music night at Vault club (Subaciaus str.99) various DJs, playing hard club music.May 03, saturday:
12.00 - Movie at cinema theatre Lietuva (oldtown, Pylimo str.17) feature film "Vidocq" (directed by Pitof).
15.00 - Fuss at Festival Club - Arka Caffe (oldtown, Ausros Vartu str.7) video films, goth music etc.
19.00 - The main concert at Mulen Ruzas venue (Tauro kalnas, V.M.Putino str.5) bands: ANAPILIS, MANO JUODOJI SESUO, LAHKA MUZA [sk], SIELA, FADING COLOURS [pl].
23.00 - Experimental darkwave concert at Arka gallery (oldtown, Ausros Vartu str.7) projects: J.Milašius, Skardas, McKaras, DRIEZHAS, TROLIS & The Giberlingers.
23.00 - Gothic afterparty at Arka Cafe (oldtown, Ausros Vartu str.7)
DJ Olivers [lv], DJ Vuguls [lv], DJ Elektra, DJ DE’ATH [uk], etc.
23.00 - Electronic music night at Vault club (Subaciaus str.99) various DJs, playing hard club music.May 04, sunday:
11.00 - Movie at cinema theatre Lietuva (oldtown, Pylimo str.17) feature film "Mulholland Drive" (directed by David Lynch).
15.00 - Dark atmospheric evening at old Verkiai Palace Park (in the suburb) ambiental sorcery by DONIS, GIRNŲ GIESMĖS, SHNARE.SYS, SOVIJUS. also - fires, ritual drums and farewell lunch.
19.00 - Farewell coffee at Arka Cafe (oldtown, Ausros Vartu str.7)[quote]Note: some changes are still possible.
Let`s party
[/quote]
shiaip programa mano nuomone zhymiai ydomesne nei pernai ir labai shaunu kad nepamirshtas ir Vault klubelis
zhodzhiu laukiam nesulaukiam, bet vel reiks pinigine pakratyt, bet patikekit verta…
miegancioji grazuolyte rašė:
Kaip nerealiai pavydziu tiems, kas ten bus…Labai noreciau, bet negaliu
Arlequin-sveikinu, tu pirmasis gavai visa sita informacija!
Noreciau paziureti kaip Djausiech…
na ten klausyti ir sokti tikrai daugiau reikes,nei ziureti
Kaip nerealiai pavydziu tiems, kas ten bus…Labai noreciau, bet negaliu
Arlequin-sveikinu, tu pirmasis gavai visa sita informacija!
Noreciau paziureti kaip Djausi ech…