kunigas dvasios ganytojas, ar?...

kunigas dvasios ganytojas, ar?..

Pavadinkime N kunigas(atkeldintas naujas), perėjo per gyventojus susipažinti ir paprašyti aukų. Už aukas nusipirko mašiną, susiremontavo butą, sočiai valgo, atlaiko mišias ir tuo viskas baigiasi. Kitas N kunigas už paaukotas lėšas įkūrė narkomanų reabilitacijos kliniką ir atsiraitojąs rankoves pats ten dirba.Tokių kunigų yra vienetai. O kiek ,pasižymėjusių’'kunigėlių televizijos ekranuose… Tegul ne kiekvienas atidarinėja klynikas, tegul bent perėjęs per gyventojus bando padėti skurstančioms šeimoms, alkaniems vaikams. O ne pasako, jeigu neaukosi bažnyčiai, aš tavęs nelaidosiu. Piktas Jūsų nuomonė, norėčiau rimtos, bet priimsiu visokią.

pati paklausiai ,pati ir atsakei… o siaip tai man patinka tie ,kurie gelbeja mazu berniuku sielas Angelas

tai mano nuomonė, o aš klausiu jūsų. taip,kai kurie labai myli berniukus.

galiu pasakyti tiek - turejau keleta draugu labai atsidavusiu Dievui ir norejusiu tapti tais idealiais variantais. Studijavo kai kurie kunigu seminarijoj…bet jos nebaige del to, kad dabar daugeliui kunigyste - profesija o ne pasaukimas…Nes kazkodel nebereikia tu idejiniu zmoniu,kurie dar sugeba islaikyti senasias vertybes. Ju TEN nesuprato Nežinau

angele Angelasmusu nuomones sutampa Taip

Man nuoširdžiai gaila, tų senų žmonių, kurie aklai tiki kiekvienu jų žodžiu…

kunigas - profesija kaip ir kitos. niekuom neisiskirianti is kitu.

O aš manau, kad mokomės iš pašaukimo Nekaltas

Labdara ir pagalba kitam - ne vien tik kunigų darbas Nekaltas Kiek “paprastųjų” tuo užsiima?

Taip, bet iš žmonių ima, bet ką duoda žmogui?davasią apvalo, kai sotus pilvas?Žvyngauja su mergom važinėdamas… Veee

Nebutina visa gyvenima aukoti, tam kad tik palaidotu gali gimines ir ne vietini atsivezti. Vat.

apie ka tema? Nekaltas

man irgi gaila…Nebemoka nuosirdziai nei pamokslu sakyt, nei apskritai itikint tuo, ka sako. na gal vienetai tokiu…gal tai ir yra priezastis del ko baznycios tuscios… Lankyciaus as baznycioj gal ir dazniau, bet visiskai sugadintas kunigu autoritetas vercia aplenkti ta vieta…daug maloniau bendraut su kokiu atsivertusiu zmogumi ar vienuoliu Gerai

Visi kunigai yra *****ai ir pedofilai.

Aš tau pritariu, geriau jau bendraut su vienuoliu nei su kunigu. Kai pamatau jų pačių (kunigų)gyvenimą, praeina noras eit išpažinties, nes prieš juos jaučiuosi lyg šventoji. Cha cha

o kam isvis su kunigu bendraut? kas jis da b***s kad jam reik sakyt ka blogo padares esi? Baisu

Dieve mano,daktarai ,blogi,kunigai irgi ,virshcininkas isch viso bejausmis ,beschirdis blogietis. ŽliumbiaO asch ,butent asch, koks gerietis!!! O jei ne ,tai per juos tuos visus nevisai. Taigi, Ar susimasteme,ka sch padariau,kad jie butu geresni? Smerkiau ,kritikavau,ir niekinau. Taigi gal jie butent tokie ,kad as tokia?

visa kunigija ir klierikija yra arba pederastija arba pedofilija be išimčių

Dar prie viso to reikia pridėti ir vienuolius bei vienuoles. Ten irgi razvratas begalinis vyxta. O Vatikaną - lizdą šitą pedofilijos ir pydėrastijos reikia su žeme sulyginti. Su visais jame esančiais. Ir aplamai - NX mums jie reikalingi?