KU zurnalistika…
Kas istojot i Ku zurnalistika?Idomu ,ar cia yra mano busimu grupioku ?As istojau 2 nr.Gal kas zinot,kaip ten mokslai vyksta?Idomu,sunku ar dar velniazin kaip…
Tai ka?! Niekas neatsiliepia?
Zurnalistika klaipedoje…hmmm…palyginti su Vilniumi, lygis kur kas zemesnis, automatiskai ir konkursas zymiai mazesnis,vien ka sako faktas, jog klp zurnalistikoje nera stojamojo, kas , mano galva, tokioje specialybe yra tiesiog butina.o del sudetingumo mokytis, tai naktu tikrai nereikes tam aukoti )
Del to stojamojo,tai jis kvailas,turi omeny,zodziu.Uzduoda tokius klausimus,i kuriuos ir patys atsakymu nezino!
del stojamojo as pritariu-jis reikalingas.Bet galetu kazkaip kitaip visa tai pateikt,o ne klausinet,kas uzeina ant seiles…Laikiau ir as Vilniuje,taciau truputi pritruko…
nu jau ne… thnx god nors i vu zurnalistika kalabybishkes nesustoja… o per stojamaji tikrina ne zinias o tai kaip tu sugebi issisukti… ir klausimus specialiai tokius uzduoda kad atsakymo nepasakytum…
mano pusiauklasioke istojo i KU… galvojom abi varysim… bet as neistojau… vat taip…
visiskai sutinku! juk niekas neskaiciuoja kiek tu teisingai atsakei ir kiek ne… aisku, jei nezinosi elementariu dalyku, gerai nebus bet siaip jie ziuri kaip tu issisukineji, bendrauji, jautiesi, elgiesi ir t.t. Man tas stojamasis netgi labai patiko! Nesuprantu ko jus kito tikejotes…
Tiesa, kad klausimai būna ‘iš lempos’, bet tai visai suprantama ir tikėtina. Komisija užduoda klausimus tokius, kad vykstant pokalbiui galėtų susidaryti nuomonę apie tave. To jiems nepavyktų padaryti, jeigu atsakymai klausimus būtų tik ‘Taip’ arba ‘Ne’. Ir išvis, ats. nebūtinai turi būti konkretus.
man irgi patiko… isejau su toooookia sypsena … siaip nerealus toks expiriencas…
is vis galetu stojamieji but… nes kai pazeejau tai pagrindiniai nemokamose taj is rajonu visokiu…
Kuo zmones is rajonu prastesni?Nesuprantu Jie turi mokytis dar prastesnemis salygomis,nei miestieciai,tad varyt ant ju kazkaip negrazu…
Tai taip ir neatsirado mano grupioku… P.S.Gal kas nori kartu buta nuomotis Klaipedoj?
jei turi gal prastesnes salygas mokytis… bet geresnes islaikyt egzaminus ir baigti mokykla su nerealiais vidurkiais… ne viena ir ne du atvejus zinau… ypac taj labaj atsispindi kai anglu kalba prasideda…
nesamone!Pati zinau,kaip visa tai vyksta.Kvailas isitikinimas,kad “provincialai” mokos maziau ir gauna geresnius pazymius.
ot ir ne kvailas…
as irgi maciau kaip ten viskas vyksta todel nereikia pasakot man nieko… + mieloji… idomu ar lankeisi miesto mokykloj jei jau taip sakai kad salygos sunkesnes…?
Nesipykim,nes tiesa slypi kazkur anapus…Tiek mieste,tiek kaime mokytis reikia,tik tiek,kad mieste galima gauti viska kokybiskiau.Pvz:mieste kvalifikuoti destytojai(koks geras destytojas eis dirbti i provincija?),geresnes patalpos(dauguma),galimi korepetitoriai ar papildomi kursai(raskit tai provincijoj!),daugiau kokybiskos irangos,daugiau papildomu uzsiemimu…Taigi…
Apelsincik mokinsimes tame paciame fakultete as istojau y socialine geografija
Ar i informatika KU nera istojusiu???Isvis mazai cia labai apie KU kalbama…
O kas bus,jei rugsejo pirma as nepasirodysiu?(reikalai Vilniuj gali uzlaikyti)Ismes?Nes kiek girdejau,reikia prisiregistruot…
niekas neismes. del tokiu nieku nemeta. prisiregistruoti gali per pirma rugsejo savaite. jei pati negalesi paprasyk kokio pazystamo.pasirasys uz tave. pati ten mokaus soc fake. kils problemu-parasyk