KTU, Verslo administravimas, gal yra mano busimu kursioku?

KTU, Verslo administravimas, gal yra mano busimu kursioku?

liaba! Mirkt as ir i verslo administravima istojau… Nekaltas

Sveikute sveikute, malonu Cha cha

mano dvi klasiokes ten istojo Cha cha vita ir ernesta jei ka Cha cha

Labas,merginos!Kajp tik norejau klaust,gal kas istojo!Warysit i kapitoniskes?Kuriais nr jus istojot.As taj 98 Cha cha

Daugiau nera?

as istojau 25 numeriu Nekaltas

Taj koki walstybiniu rezultatai?Warysi i stowykla?

istojau i ktu viesa administravima [bent skamba panasiai… Cha cha] Šypsena O kas del stovyklos,tai bent zn,kaip su soc. fakultetu yra. As i ja uzsirasiau kai ejau atestata paduot i ktu…Vyx 30-31 dienomis,kapitoniskese,jei nemaisau…Bet siaip jau sake labai mazai vietu telike,tai jei kas dar galwojat,geriau pasiskubinkit Laimingas Aj reikia 10 lt susimoket,hmz,na jei kam idomu galesiu telefona duoti,turiu uzsirasius,tik reikia paieskot Šypsena

Sveiki mielieji gerbiamieji kolegos fuxai! Cha cha Xa Del stovyklos galejot aishku nuo siol jau ir jusu fakulteto studentu atstovybes peidze paskaitaliot Šypsenasomsa.ktusa.lt Bus tikrai faijna Šypsena kas uzhsiregistrinot nepasigailesiT Šypsena Tai wa o ka daugiau Šypsena Zhvengsiu siemet ish jusu…aisiu spicialiai i stadika ziuret kaip kunce darot ! Šypsena))))))) o dar ta maxe… et… Šypsena bet wistiek wiskas nerealiai fantastishkai nuostabiai Šypsena

Xa Vieshasis Šypsena))) Shaunuole mergyt! As irgi viesasis tik esu tavo kolege antrakurse Šypsena pamatysi Niasigailesi! Šypsena Profesorius Raipa iteiks nauja pozhiuri i gyvenima ir wiskas bus fantastishka Šypsena siakmes Šypsena

Raipa,ar Raila??

Tik tiek?? Nekaltas

Ir as istojau DrovusLaisva klausytoja busiu

Nekaltas

sveikuciai, mieli bendrakursiai(nors dar tik busimi) Šypsena as ir istojau i verslo administravima, o dar ir tokiu magisku numeriuku-13 Cha chakas del tos stovyklos? nes as kaime buvau atskirta nuo civilizacijos, tai visiskai nieko nesuprantu… Liūdnasnusifotkinot jau studento pazymejimui?

Nusifotkijom Taip Niam niam Kietas

Wolf,ernesta is Rasos gimnazijos?