"Kruwinas" klausimas...

“Kruwinas” klausimas… Laimingas

neduochiau visai. labai bijau. vos negriuvau, kai reikejo pasidaryti kraujo tyrima vairuotojo pazhymejimui. jau buvau bemananti atsisakyti galimybes vairuotiJuokiasi

iš piršto, viskas greičiau ir paprasčiauGeraiTaip

Is venos.

geriau is venos Gerai neskauda Cha cha

eam, kadangi kai man ima krauja is venos as atsijungiu, tai man jei tik galima ima is pirsto…o jei ne, tai jau guldo i lova ir ima is venos kai guliu, nors ir gulejusi buvau atsijungusi…Cha cha.

tik is pirsto.

seip jau nei is venos nei is pirsto neskauda Šypsena tik baimes akys dideles Apakęs man, kadangi turiu tokia kvailoka liga, reikia per diena paciai sau imti krauja is pirsto 6-12 kartu, o is venos poliklinikoj kokius pora kartu i tris menesiui tai jau nebebaisu Laimingas patarimas - jei panika ima pries tyrima - geriau neziureti Nekaltas esu maciusi kaip viena pana nualpo beziuredama… Apsvaigęs kaip galvosi taip ir bus Laimingas

Oj, tik jau ne iš venos…
Man baisu. Kažkada, kai gulėjau ligoninėj, ėmė iš venos. Rėkiau, spiegiau, žviegiau. Nepataikė višta seselė.Piktas Krč, subadė man visą ranką… O man sako:

• Tu nesinervuok, viskas gerai. Gi neskauda!!!
    Užsispyręs Negera pasidaro prisiminus…Užsispyręs

Daktarai turi sioka tokia su manim problema Nekaltas
Man labai sunkiai bega kraujas is pirsto, tai kiek jie turi kankintis su mano pirstuku Cha cha daznai daro ir kelias skylutes ir t.t…
O is venos, tai dar niekada neeme, bet sake, kad kai ims, tai visa ranka subadytu, kokia nevalyma sesele, nes visiskai jokiu venu nesimato Nekaltas

o man tas pats irh kur ima krauja Liežuvis Juokiasi

Šiaip tas pats, bet geriau iš venos: pažiūrėt galima. Liežuvis

jew geriau is wenosTaip

[quote]tau pasisekė kad tavęs paklausė bent jau Juokiasi man kai pakutinį kartą kraujo nusiurbė tai griebė už rnkos ir venos ieškot iškart pardėjo Veee šlykštynės Juokiasi

tik iš pirštoDrovus

venos.
Drovus
ish pirshto labiau skauda…
bent man.

man tai gal pries metus eme is pirsto ir is venos nebijojau nes buwo eme ir maziau skauda bet man nedawe rinktis…aj px po to kai rezultatus gawau tai wiskas ok buwo Valio

nzn net… is pirsto skauda labiau, bet kazkaip nepavojingiau atrodoCha cha nors is venos man eme ir ne taip jau baisu ir visai nneskausminga Valio

iš venos, nes beveik neskauda… ir šiaip seselėm mažiau vargo būna, nes kai jama iš piršto, tai pradeda sakyt, kad aš ‘bekraujė’… prastai bėga mat… Klasta

Kai as suzinojau, kad man krauja is venos ims, galvojau numirsiu, bet kazkaip nebaisu buvo visai. Ir dabar nieko nebebijau Angelas