“Kruwinas” klausimas…
neduochiau visai. labai bijau. vos negriuvau, kai reikejo pasidaryti kraujo tyrima vairuotojo pazhymejimui. jau buvau bemananti atsisakyti galimybes vairuoti
iš piršto, viskas greičiau ir paprasčiau
Is venos.
geriau is venos neskauda
eam, kadangi kai man ima krauja is venos as atsijungiu, tai man jei tik galima ima is pirsto…o jei ne, tai jau guldo i lova ir ima is venos kai guliu, nors ir gulejusi buvau atsijungusi….
tik is pirsto.
seip jau nei is venos nei is pirsto neskauda tik baimes akys dideles
man, kadangi turiu tokia kvailoka liga, reikia per diena paciai sau imti krauja is pirsto 6-12 kartu, o is venos poliklinikoj kokius pora kartu i tris menesiui tai jau nebebaisu
patarimas - jei panika ima pries tyrima - geriau neziureti
esu maciusi kaip viena pana nualpo beziuredama…
kaip galvosi taip ir bus
Oj, tik jau ne iš venos…
Man baisu. Kažkada, kai gulėjau ligoninėj, ėmė iš venos. Rėkiau, spiegiau, žviegiau. Nepataikė višta seselė. Krč, subadė man visą ranką… O man sako:
- Tu nesinervuok, viskas gerai. Gi neskauda
Negera pasidaro prisiminus…
Daktarai turi sioka tokia su manim problema
Man labai sunkiai bega kraujas is pirsto, tai kiek jie turi kankintis su mano pirstuku daznai daro ir kelias skylutes ir t.t…
O is venos, tai dar niekada neeme, bet sake, kad kai ims, tai visa ranka subadytu, kokia nevalyma sesele, nes visiskai jokiu venu nesimato
o man tas pats irh kur ima krauja
Šiaip tas pats, bet geriau iš venos: pažiūrėt galima.
jew geriau is wenos

tik iš piršto
venos.
ish pirshto labiau skauda…
bent man.
man tai gal pries metus eme is pirsto ir is venos nebijojau nes buwo eme ir maziau skauda bet man nedawe rinktis…aj px po to kai rezultatus gawau tai wiskas ok buwo
nzn net… is pirsto skauda labiau, bet kazkaip nepavojingiau atrodo nors is venos man eme ir ne taip jau baisu ir visai nneskausminga
iš venos, nes beveik neskauda… ir šiaip seselėm mažiau vargo būna, nes kai jama iš piršto, tai pradeda sakyt, kad aš ‘bekraujė’… prastai bėga mat…
Kai as suzinojau, kad man krauja is venos ims, galvojau numirsiu, bet kazkaip nebaisu buvo visai. Ir dabar nieko nebebijau