kruonis
Buvau su draugais pries pora valandu prie Kruonio HAE nuvaziaves… Norejom labai paziureti, ar tiesa del to kelio, kur daug kas pasakojo…kad tipo masina pati rieda y kalna… Pradzioj tai padare tikrai didely yspudy, bet poto supratom kad ten tas kelias tai tik gan sunkiai suprantama optine apgaule…nes tik pakilus iki pacio baseino ~100m y virsu ir poto vaziuojant atgal pradedi suprasti kame kampas…(nu blogai tik kad buvo naktis, reiks nuvaziuoti diena kada…)… Nu zdz esme ta kad ten toks ydomus kelias link tos elektrines
ir va dar kas buvo keista… ten aikstelei prie pat HAE draugas parode tokia duobe, y kuria ydejo skarbonke ir ji pati pradejo ritinetis joje …nu ble arba man nuo
jau smegeneles nedirba arba as kazko nesuprantu cia
jau matyt tikrai gerai siandien prigeriai
nu rimtai zinok nuvaziuok ten pamatysi kad ydomi vieta labai … man apie ja buvo seip ne vienas pries tai pasakojas
Nežinau buvau pora kartų bet nieko tokio nesu girdėjęs. Kurioj čia vietoj taip?
Nežinau ar buvai ar ne, bet pabandyk austrijos alpių autobaną, nuo Graz link Klagenfurt važiuojant irgi tas pats jausmas, atrodo į kalną važiuoji o mašina ritasi, arba atvirkščiai. Įdomiai žodžiu
Kaip medžiai išaugę, taip ir atrodo.
Raimukass aš vakar naktį ~1h ten buvau, prasilenkėm. Anglininkuose buvau, naktį grįžinėdami užsukom iki HAE. Bliaaaamba rūkas
as ten dvi paras su palapinem iki vakar sedejau prie strevos nk ipatingo tas kelias nepasirode aikstelej prie ivaziavimo tik smagu palakstyt tokia didesne, ir link antakalnio varant kazkoks kaimas is m raides nuo elektrines 4km yra tai zvyrkelis smagus rally daryt
Skarbonke matai jam ritinejasi andriuxa, o tas zvyrkelis i morkunu km tikrai smagus!
Buvau as ten nakti - atrodo ispudingai bet nei jokiu duobiu nei stebuklingo kelio nemaciau
Gmc negėrei matyt stebuklingo gėrimo ar nerūkei stebuklingo tabako
xSpirit> jo rukas tai buvo
vos girto senio nenutrenkem
…ble ten jokio zvyrkelio nebuvo!.. jai nesuprantat apie kuria vieta kalbu, tai ir nekniaukit cia
…As juk nesakiau kad ten kazkoks mistinis kelias, ar veikia kokios antgamtines jegos… tiesiog ten labai ydomi vieta, kazkas panasaus kaip Uraganass rase…
Tas zvyrkelis buvo rasyta, kad uz 4km, paskaityk, tada apie kniaukimus rasyk.
nesvarbu…esme tame kad turbut nei vienas cia nesupranta apie kuria tiksliai vieta kalbu ir p!zdavojasi cia is manes…
ir pats buvau pasiroves ant tos nuokalnes viskas ten tvarkoj, masina pati i kalna rieda
vnz… reiks padaryt video, kaip maniske nuo 0-100 bega i kalniuka
galejai pazymet nuotraukoj kur ta vieta
reikes siandien nuvaryt