Kruizas Nilu?
Atsibodo viesbutinis poilsis. Svarstau apie Novaturo siuloma kruiza Nilu. Gal jau kas buvote? Ar patiko ekskursiju programa? Kokio lygio laivas? Kokiose viesbuciose apgyvendina? Girdejau, egipteciu servisas prastesnis uz turku. Pasidalinkite ispudziais, please
as tik girdejau is kelioniu draugu, kad jie nori vaziuoti i Egipta ir rinksis butent kruiza laivu. sake, kad tai geriausias variantas pamatyt Egipta. kadangi manes Egiptas labai nedomina, tai smulkiau del kokiu priezasciu taip daryti zada, neklausiau. bet jie labai motyvuoti zmones, daug keliave ir tuo besidomintys.
Ir as,jei teks vaziuot i Egipta,esu uz kruiza Ypac uz ta,kur ilgiausiai dienu. Kai isnagrinejau visus variantus,kruizas ir maziau nuvargina,ir finansiskai labiau apsimoka. Gerai butu kad atsilieptu keliavusiu Nilu
vieni draugai buvo poilsineje Egipte ir vazinejo i ivairias ekskursijas, o kiti - kruiza eme. Tai susidariau ispudi, kad kruizas daug patogiau ir daugiau pamatai (na ir nereikia vazineti pirmyn-atgal i viesbuti). Tik dar svarbu kokia kajute - sake blogos yra arciau laivo varikliu - nuolatinis triuksmas. O yra kajuciu net su balkoneliais - tai tos sake fainos. Tai va kaip pataikyti i tokia faina…
kiek man teko girdėt, tai nepakartojamų įspūdžių patyrė ir nesigailėjo kad būtent kruizą rinkosi
Apie kruiza Nilu labai daug informacijos rasi novaturas.lt diskusijose, daug keliavusiu dalijasi ispudziais. Bet neapsiribok Novaturu, nes ir Omnituras kruizus organizuoja ir is Lenkijos buna idomesniu marsrutu, taip pat labai idomus kruizo pasiulymas egiptas.com . Tarp kitko, i Novaturo kruizus spalio- lapkricio men liko labai mazai vietos, gruodi remontuos Esnos sliuzus - vis nepatogumai. Pati siais metais ruosiuosi plaukti kruizu, tai domiuosi.
plaukiau su omnituru, viskas tvarkoj. kajute jokiu budu ne 1-am aukste.
Aciu visiems uz komentarus ir informacija. Tiesiog mazai musiskiai ispudziai dalijasi, dazniausiai pasakoja kaip “kazkas kazkada buvo,labai gerai”, o paciu vaziavusiu komentaru tikrai truksta. Vistiek aciu
gal tiesiog mažai kas buvęs aš tikrai papasakočiau
as irgi papasakociau…
mes katik is Egipto. buvom poilsineje kelioneje, tad gyvenome viesbutyje. LABAI GAILEJOMES, KAD KAI SUSIRUOSEME I KELIONE KRUIZU NEBUVO bet jei galeciau rinktis is naujo - noreciau kruizo. tikrai daug daugiau pamatai ir patogiau keliauji. kelione neprailgsta. nereikia trenkutis autobusu po dykuma ir kepti autobusuose.plius norint pasideginti - nereikia eiti i pliaza ar i viesbucio kiema prie baseino. visapusiskai patogiau, aisku jei nekalbeti apie tuos zmones, kurie negali gyventi ant vandens
dali,kaip faina kad buvai Egipte As pati svajoju ziema ten nukeliaut,tad kokia laisva valandele tikrai tave pakamantinesiu,juolab,kad tu su svieziais ispudziais
su labai svieziais
siandien puse dienos sedejau ir bandziau nuotraukas surusiuoti , kadangi sukelta is triju atminciu, tai tikras balaganas
na man teko plaukti Nilu ir man patiko
gywenimas paciam laiwe jis gana pakenciamas, bet swarbiausia kad kiekviena diena vis naujas miestas
o dar gali pasimokinti nardyti su akvalangu, nors mokytis nuobodoka bet welaiu galesi viena, be instruktorio, nerti y zydra Raudonaja jura
SEKMES
dali,gal sukelsi nuotraukas i dienorasti,ir gal bus aprasymas? I kokias ekskursijas vaziavote? Taip noriu i kruiza…
siandien tam jegu nebeturiu,nes katik pirmaja lankytoja isleidau ir pavargau pasakoti bet ryt ar poryt - tikrai pazadu
vistik noresis i dienorasti pasipasakoti didziausisu ispudzius
o is kelioniu mes pasirinkome visas “Novaturo”, nes nenorejome susigadinti atostogu bandydami eksperimentuoti ir pasitiketi arabais. tai vykome i Luksora (Tebai, Karaliu slenis, Chacepsutes sventykla, Karnako sventykla ir.t.t.), i Kaira prie piramidziu, dar i nardyma (gilumini) ir moto safari (o cia tai keturaciu motociklu megeju atrakcija ). tai praktiskai paguleti prie juros neturejom laiko
Kaip ir mes Marmaryje,tiek visur laksteme,kad viena kart issimaudeme prie Kleopatros salos,ir tik karta juroje,ir prie baseino pasilepinome
Pabludeliai
Gali nuvaryt i mano dienorasti,as jau foto sudejau is savo kelioniu
na tik plaukiau kruizisniu lajwu is kipro i egipta…atrodo Nuli…nzn…miegojau kaj per ji plauke…