Kristupas Sabolius BLOGA KNYGA

Kristupas Sabolius BLOGA KNYGA

Kristupas Sabolius
BLOGA KNYGA

kodas: ISBN 9986-16-513-X :: 232 psl. :: 2006 m.

Apie "Blogą knygą" galiu pasakyti tik tiek – ji kalba apie blogį. O blogis yra išmintis, protas, grožis ir visa tai vainikuojanti puikybė.

"Išgarsėjimas yra pats teisingiausias kelias, jei nori įkūnyti blogį", – sako Teodoras Arlauskas, blogiausias pasaulio žmogus, dirbantis interneto kavinėje ir taip nekenčiantis pasaulio, kad nesunkiai galėtų išnaikinti didžiąją dalį individų. Tai jam netrukdo įsimylėti moterį aligatoriaus akimis ir tualete apsimetinėti Marilyn Mansonu. Kita vertus, Teodoras toks beviltiškas, kad per brolio laidotuves su karstu teškiasi į duobę. Pateptas kapinių dumblu ir genamas banditų, kurie serga krikščionybe ir reikalauja grąžinti svetimas skolas, Teodoras pasislepia ten, kur yra geriausiai matomas – televizijos realybės šou.

Ir tada jame pačiame prasideda realybės šou.

Kristupas Sabolius yra vienas iš žurnalo "Pravda" įkūrėjų ir jo vyriausiasis redaktorius, Oskaro Koršunovo teatro konsultantas, tarptautinio teatro festivalio "Sirenos" atstovas spaudai, Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto doktorantas ir dėstytojas, Lietuvos televizijos bendradarbis, vertėjas ir labai įvairaus pobūdžio tekstų autorius.

kokios nuomones?skaitet?
man kazkaip kaina uzkliuvo- 16.50.TIK. kodel tiek mazai?kokia knyga,tokia ir kaina?

sese db skaito, kai perskaitys, ateis eile ir man ja i rankas paimt Cha cha

jo, marketingas

Yra smagių momentų, bet visa kita žiauriai žiauriai perkrauta. Žodžiu, knyga galėjo būti gera, bet netapo.

nebedaug jos beliko skaityt,prasidejo neidomumai-realybes sou ir nesamoningi monologai…kam to reikia?
ir kiek tas Teo turi panu? jau skaiciuoje pasimeciau,o ir siaip,

nusipirkau sia knyga su nuolaida, per knygos pristatymo vakara, bet atvirai…dar prie jos neprisedau…kiek pasivarciau ir paskaiciau istraukas, supratau, kad reikia labai rimtai prisesti ir idemiai perskaityti, bet tam dabar nelabai laiko turiuMirkt