Krepsinio sales nuoma Vilniuje
Gal kas zinote, kur butu galima issinuomoti krepsinio sale (reiketu 2 h viena karta per savaite, vakare) ir kiek tai kainuotu?
nu tu ir suvelei tu supranti kad sales nuoma gali but nuo 50 iki 1000 lituku???
Tai man ta, kur uz 50 Lt., pasakyk.
Nieko sau sportininkai. Tai ka nei vienos kasio sales nezinot? Tai gal ir patys niekur nezaidziat, tik ziurit ir snekat?
Jei tinka Savanorių pr. gale, skambink 2392727
Blobse rašė:
Nieko sau sportininkai. Tai ka nei vienos kasio sales nezinot? Tai gal ir patys niekur nezaidziat, tik ziurit ir snekat?
Kur tau Vilniu sportininku bus?
Cia tau ne Kaunas, paziurek, i http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/235806.102-=(1342586926
sugalvojom kashe palosht ir staigiai susiorganizavom.
O ziuriu nei Vilniui nei Klaipedoj nieko panasaus nesigauna padaryt.
funnydito rašė:
Jei tinka Savanorių pr. gale, skambink 2392727
Jeigu nieko geriau nerasiu, paskambinsiu.
sportas 2 rašė:
Blobse rašė:
Nieko sau sportininkai. Tai ka nei vienos kasio sales nezinot? Tai gal ir patys niekur nezaidziat, tik ziurit ir snekat?Kur tau Vilniu sportininku bus?
Cia tau ne Kaunas, paziurek, i http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/235806.102-=(1342586926
sugalvojom kashe palosht ir staigiai susiorganizavom.
O ziuriu nei Vilniui nei Klaipedoj nieko panasaus nesigauna padaryt.
Aha, skaiciau. Stabdziai ir tiek.
Blobse rašė:
djbukis rašė:
Blobse rašė:
Gal kas zinote, kur butu galima issinuomoti krepsinio sale (reiketu 2 h viena karta per savaite, vakare) ir kiek tai kainuotu?nu tu ir suvelei tu supranti kad sales nuoma gali but nuo 50 iki 1000 lituku???
tai cia beveik lauke butu tik pasiure sienu nebus
djbukis rašė:
Blobse rašė:
djbukis rašė:
Blobse rašė:
Gal kas zinote, kur butu galima issinuomoti krepsinio sale (reiketu 2 h viena karta per savaite, vakare) ir kiek tai kainuotu?nu tu ir suvelei tu supranti kad sales nuoma gali but nuo 50 iki 1000 lituku???
tai cia beveik lauke butu tik pasiure sienu nebus
Bet taigi grindys ir krepsiai bus, kas svarbiausia? Kitaip jokia ten sale, tvartas paprasciausias
Geraij butu pazaist…