Kregždutės, ką su jomis daryti?
Mano balkonas po gaisro liko be stiklų ir jame apsigyveno gregždės. Jos teršia balkoną. Išardyti lizdo negalima, šiuo metu jos peri mažylius, tai ką gi daryti?
Patiesk celofaną
Gal ir nebloga mintis, turiu daržą, bus trašų.
reikėjo iš karto neleisti lizdų daryti. Dabar tai jau atidėk kitiems metams.
Aš tai lentutę padėjusi ant grindų. Ir problemų jokių Nors ir rūbus džiaustau balkone, dar nebuvo apteršę. Šaunuolės jos pas mane. Neardysiu lizdo niekada
Kažkaip nepastebėjau, kada jos tą lizdą susisuko, šiais metais ardyti tai tikrai nesiruošiu. Žiūrėsiu, kai bus blogas oras ir teks skalbinius džiauti balkone, kaip tada jos elgsis, jeigu nesuterš skalbinių, tai ir aš lizdo neardysiu iki tada kol balkoną stiklinsim. Esu per didelė visos gyvūnijos mylėtoja.
O aš dar prietarą girdėjau, kad kregždės laimę neša tiems žmonėms, pas kuriuos lizdą susisuka (tiksliau nusilipdos)
Puiku, tegul tik kuo daugiau tos laimės neša
SKELBIMAS:
Perku kregždės lizdą. Gali būti naudotas.
Turiu vieną negyvenamą. Nori?
Aš savo lizdo neparduodu. Nors aplink namą paieškojusi gal rasčiau tuščių
Neskriauskit kregzduciu Su tersimu galima ir susitvarkyti
Nežinau kaip dėl tos laimės,bet jos lizdus suka tik pas gerus žmones
Mano girdetas prietaras ,kad ''vaiku netures ‘’ …
VIDASWED Ar turi vaiku
Turiu
Kregždutės, kregždutės, kregždutės…
Pas mumi oro kondicionieriaus vamzdyje kazkokie paukstukai lizda susisuko Labai gerai girdisi kambariuose, kai jie ten kvarksi. Linksma
Laukiam, kada jie savo lizda apleis, tada vamzdi valysime… Pas tevus buvo kregzdutes isikurusios, bet vetrai nunesus lizdeli jos daugiau nebesugrizo… gaila… mieli pauksteliai
Kas iesko?
Musu namo rusi kiekvienais metais kregzdutes lizda susilipdo, nors kaimynai rudeni ji ir isardo… Siemet vos laiptinej nenusisuko Kaip butu buve neisivaizduoju, nes durys atidarytos tik dali dienos
Kaip jos butu maisto ieskojusios…Nors rusio durys visada uzdarytos, bet yra plysys pro kuri jos praskrenda.
Kregzdutes gerai, tik as visada issigastu kai atidarau rusio duris ir jos pro mano galva praskrenda