kotas

kotas

radau pas tevuka skladuke.zeku darbas. Šypsena

spaga Cha cha sovietiniais laikais toki turet reiske kad esi kietas spiningautojas , kaip dabar lumiksa Šypsena

sededamas pasidarei? Cha cha

Cha cha

na dar kolkas spjaunu 3 kartus pastuksenu i medi nesedejes.

Turiu ir aš tokių…Seniau jais velkiaudavau…

Apakęs Rankena kokia. Fainas Taip

zinau kad cia neskelbimu portalas, tad dovanokit, bet as jau kuris laikas ieskau tokio dalyko, gal atrastumet kokiam skladuke ŠypsenaPerku sena tvirta rusiska kiek galima ilgesni ta toki “morkavos” spalvos teleskopa (arba keiciu i tauraus gerimo skyti) gal paska metosi sandeliuky ar garaze kur uzkistas, man labai praverstu. 862020020 arba privacia zinute Kaunas

Tokios išblyškusios morkos spalvos? Kažkas mėtėsi rusy atrodo blyškios morkos ar tai čykoliado spalvos. Ir spinas panašus yra-su pusantro kilogramo svorio rankena Šypsena

o kuom dabar blogai velkiaut,tik rite pasikeitei ir sukuok k.m.tik kad kotas atminti tures.na dar ziedus pasikeist ir vsio. Mirkt

Sita rite lieva. Labai nykstys juodas likdavo nuo to aliumo Šypsena

zinau.as tik seip uzdejau del vaizdo,kad butu pilna ekipiruote Juokiasi

Naudodavau nevskas rites

du viename spinigas ir muselka Labas

Blia kiek barzdu esu ispainiojas Juokiasi,kol ismokau normaliai su tokiu metyti Ufff

rankena atsisuki ir gali smeigt kokiam murziui tarp menciu Cha chaciudo daiktas Gerai

as ten kiek izlibinu, tai spiningas ir peilis viename… rankena nusisuka ane? gerulis blyn!

jo rankenoj stik nozas. Mirkt.pakeiciau ziedus,uzdejau siuolaikine ryte.kada nors reiks isbandyt ant gyganciu. Kietas

Tikras meno kurinys toki reik unt sienos kabint salione Vau!