Kontraceptikai

Kontraceptikai

As patarciau daugeliui paneliu labai puikia kontaceptine priemone-kontraceptinis ziedas.Isidedi ir nesioji 3 savaites,ir galvos neskauda del saugumo.asmeniskai as tai pasitikiu sia priemone,pati naudoju 3 men.komfortas nerealus.be to sis kontraceptikas,kaip sake mano ginekologe,neturi itakos svoriui.kiek teko bandyti visoki s…pries tai,tai buvau nusivylusi.na aisku,cia individuliai kekvienai,bet reiketu pasikonsultuoti su ginekologe.

o kokia sena tema prikelem.
turiu as klausima: kokios sios metu yra populiarios kontraceptines tabletes?
pries keleta metu geriau Novynette, salutinis poveikis buvo per stiprus, todel po keliu menesiu meciau.
p.s. siuo metu gyvenu ne Lietuvoj, man tereikia pavadinimu, kad galeciau vargsa broleli i vaistine pasiusti (jis pernelyg drovus kamantinet vaistininkes tokiais klausimais).

Nesupratau, negi tau KT vartojimas yra mados reikalas Apakęs ? Va is kur po to atsiranda temos “pasalinis KT poveikis”. tipo: "negaliu pastoti, bet vartojau KT pagal draugiu ar interneto pasnekovu rekomendacijas PavargęsBaisus". tai juk ne coca-cola gerti, kuri beje parduodama be gydytojo rekomendacijos. KT grieztai yra parenkamas GYDYTOJO kiekvienam organizmui atskirai - pagal jo tipa, esamas problemas ir situacija. Tai jeigu nuo nestumo butu populiaru gerti pvz. laisvinancius, irgi gertumei? Aisku, “pasalinis poveikis” iskart pasirodytu, o juk su KT jis gali atsirasti ne tik po 1-2 men, bet ir po 3-4 metu. Nu atleiskit, bet nesuprantu, kaip taip galima zaisti su savo organizmu Baisus.

Man patinka pasakymas - naudojau kontraceptikus o po to nepastoju- ir verčiama ant kontraceptikų- paprastas klausimas- o prieš tai ar bandė pastoti- dažniausiai ne - tai kaip gali pasakyti kad tai sukėlė kontraceptikai. Panašių kalbų ir fantazijų daug, bet tai kalbos o ne studijos. O pliusus ir minusus turi moteris žinoti prieš pradedant naudoti. Dėl tipo - duomenyts 25 metų senumo - dabar pagal tipus niekas neskiria OK. Skiriama pagal poreikius ir esamus nusiskundimus ir pan.

Robo, teisingai sakai, na ash ne su medicininiu issilavinimu, bet norejau pabrezti kad jie yra SKIRIAMI, t.y. su specialisto - gydytojo rekomendacijomis, o ne kaip merginos dabar - nuejau i vaistine ir nusipirkau tuos anuos, kuriuos drauge patare vartoti, t.y. kurie populiaresniPavargęs. beje, ash pati 7 metus KT vartoju, ir grieztai su gydytojo prieziura. Ir man labai keista patampa vartant internete tas kalbas pletku lygyje apie KTKvankt?.

Jo,as irgi su jumis sutinku,juk gydytojas nustato kokias reikia gerti,kad neatsirastu nepageidaujamu poveikiu,pav.pykinimas,padidejes plaukuotumas ir pan.juk isties negalima paciai nuspresti,kas yra gerai.nemanau,kad bent karta per metus pas ginekologa ziauriai nuskausmins pinigine,ir siaip profilaktiskai pasitikrinti reikia.Mirkt

prezervatyvai ir tik jieGerai
kontraceptinės tabletės vienas vargas ir sveikatos gadinimas.
o kas juokingiausia,dažniausiai gerdamos KT moteriškos praranda norą mylėtisCha cha
pleistrai dažnai alergines reakcijas sukelia,atsilupinėja krašteliai,o taip pat ir kaina nėra labai gundanti.Kanda

žinoma… neblogai būtų,jei vyrai jamtų vakcinas švirkštis.DrovusCha cha

Banmdžiau kelias rūšis kontraceptikų, visi patiko ir visi tiko. Vieną pašalinį jų poveikį itin pamėgau, net kelis mėn. be puseserių gyvendavau…Bet užtatai mano biustas padidėdavo vienu numeriu. Hormonus nutrauki, atvažiuoja puseserė, išvažiuoja…ir vėl sirpsta biustas ir vėl kaip jaunamartė…Progestrogenai su gestazinu itin palankiai veikė…Gerai pašalinios poveikis, panašiai kaip “viagrai”

Tai nesat ir pabaige kartu kaip reikiant tadaŠypsena

Nezinau, kokius geriausiai naudoti, bet as naudoju Cilest, bet ne del to, kad nepastociau, o del to, kad menesines susitvarkytu.

gal zinot kiek kainuoja tas Diane 35?

kazhkada vartojau Logest, tai pasirode visai pigus ~24 lt, o vat Jeanine tai virsh 30 kainavo Pavargęs pleistras tai ishviso neikandamas Pavargęs

tai kad mažiausiai kenkia nebent prezervatyvaiŠypsena

visi tie hormonai yra blogai…

Gimdziusiom patarciau spirale, yra nehormoniniu.

as geriu apie 7 metus kontraceptikus. tai gana daug. jeigu negeriu neturiu reguleraus ciklo.geriau ivairiu, bet jau dabar bus apie 4 metai kaip geriu Diane 35. Kiek zinau jie yra gan stiprus,bet daktare sake kadandi turiu policictines kiausides jie man tinka. Ir ne viena daktare sake. Geriu vis,bet jau baisoka darosi,kad taip ilgai vartoju. Tikiuosi kai noresiu galesiu pastoti.

as irgi del tos pacios priezasties geriu.

o p. lonai turiu pasakyti, kad kiekvienais metais pasirodo naujos KT, todel ir klausiu, kokios siuo metu yra "populiariausios". as ir pati pritariu, kad zmogaus hormonine sistema yra viena is jautriausiu sistemu ir "pokstavimas" su ja prie nieko gero neprives.
o del gydytojo patarimo, ahem… i mano klausima buvo atsakyta taip "visos jos(suprask - KT) geros".

Geriau ‘Jarina’ (Jei gerai parašiau) kontraceptines, gydytoja rekomendavo kaip tokias, kurios mažiau įtakoja svorio didėjimą, tai nuo jų aš netgi numečiau ~4kg. O pašaliniai požymiai buvo krutų skausmas, bei ‘sausumas’.

vISI HORMONAI DIDINA SVORĮ,Per 5 vartojimo metus priaugau 6 kg. Nors “minulet” turi l. mažą gestogeno dozę. Nustojau vartoti 6 kg kaip nebūta, per 3 mėn. dingo…Ufff

Taip, visi bet tai dar priklauso nuo moters organizmo, viena gali priaugti 1kg, o kita 10. Aš vartojau kontraceptines beveik metus ir svorio visai nepriaugau, anaiptol.

Tik metus, pavartok bnent 4 metelius, nors 1 kg priauksi, nes gestogenas savo duoda…