Kompas striginėja, ryjama daug atminties
paleidus WMP, pokiek laiko kompaspradeda striginet (trukcioja dainos ar filmogarsas). Task manager/processes rodo, kad wmp naudoja 100mb ar daugiau atminties. Kartais taip buna ir su explorer, kuri net iki 300mb valgo atminties. kodel taipyra? pc p4 3ghz;1gb ram; radeon gecube 256mb. dekui ---------- Koreguotas temos pavadinimas. dariniz
Tai gal kokių spyware prisigaudei?
taip buvo ir tik ka instalinus xp, ir internas atjungtas buvo
Nelabai supratau?
nu buvau interna atjungeskuriam laikui, perinstalinau tuo laiku xp, hdd killdisk padariau, ir wistiek tos pacios bedos…
i toki kompa instaliuoti win xp yra durnyste, man asmenishkai winxp vistiek labai panashu i win98: kox galingas kompas nebutu, winxp vistiek veikia lietai. ir man px ka man “expertai” sako - ash matau rezultata. dekis win2k arba win2k3 (bet butinai daug krekus) antra, gal persistengei su ishvaizda? jei ten pridejei nerealiu temu + mygtukai kad butu kokie nesveiki, + kad butu kokie transparent langai + nvidia transparent (skaidrumo) funkcijos… nu tada nesistebechiau… nu bet 1 gb ramo yra solidzhiai, tox kompas negali laginti… nebent kazhkokie koonfliktai. patikrink devisus. gal kurie atminties regionai naudojami keliu (pvz sakykim tryju, keturiu) devaisu? isimesk Aida32 ir patikrink benchmarkus, pazhiurek kokie panashus kompai kaip greitai veikia… nu ir orentuokis… nu nzn
Būna kartais su tais naujais kompais Bet tokiam tikrai laginti neturėtų
turejau panasia beda. kompas p4 2.8 LGA775. pabandyk padaryti: control panel / system / advanced /setings / visual effects / uzdek varnele ant ADJUST FOR BEST PERFOMANCE pas mane silpna vaizduske o xp pagal default"a uzdeta kad valgytu daug resursu grafikai palaikyti. beda ta, kad hardas uzsikrusdavo kraudamas ( Maxtor 160GB 8MB cache) tai atrodydavo, kad pats kompas letas gaidys , o kai nuemiau ta varnele tai pradejo suktis kaip priklauso. pabandyk ir parasyk ar padejo
o kokia proco temperatura?kaista gal pernelyg?jei virusu ir spyware nera tai man i tai panasu…nes 3Ghz ir 1GB RAM tai nzn…ce net ir XP neturi knist proto
turejau panasia beda. kompas p4 2.8 LGA775. pabandyk padaryti: control panel / system / advanced /setings / visual effects / uzdek varnele ant ADJUST FOR BEST PERFOMANCE pas mane silpna vaizduske o xp pagal default"a uzdeta kad valgytu daug resursu grafikai palaikyti. beda ta, kad hardas uzsikrusdavo kraudamas ( Maxtor 160GB 8MB cache) tai atrodydavo, kad pats kompas letas gaidys , o kai nuemiau ta varnele tai pradejo suktis kaip priklauso. pabandyk ir parasyk ar padejo Nepadeda, tospacios problemos, o del temperaturos dar reiktu pabandyt…