Komercija

Komercija

Kaip manot, ar muzika yra tinkama terpė kalti babkėms, ar vis dėlto turi atlikti saviraiškos funkciją, negalvojant, kaip čia įtikus masėms?

tikrai turi ataitikti israiska ir etc, babkes uzkalti galima bet kada.

turi ishmokti ignoruoti :]

Tai aš ir ignoruoju Cha cha Tik va klausimas pasistojo, ką kiti mano.

nu matai… jeigu visi grotų tik sau, nebūtų, taip sakant tos viešosios muzikos - radijų ir t.t… bet kadangi mes, paprasti baltieji, irgi norim pasiklausyti kas kur kaip balselį pakreipė reikia mokėti. už viską reikia mokėti. ir norom nenorom (manyčiau per daug nesispyrioja) muzikantas gauna tuos pinigėlius mūsų…;}

Ne, ta prasme norėjau pasakyti, kad nėra blogai kažkiek užkalti iš tos savo saviraiškos, tačiau kai kurie specialiai stengiasi sukurt bet kokį š…, kad tik kitiems patiktų. Tuo tarpu muzika yra skirta išreikšti bet kokiems jausmams, o jei daina parašyta be to, tai jau peršasi supranti, kokia išvada… O jei kiti perka tavo muziką ir kažkiek iš to gauni, tai nėra blogai, svarbu, muzika būtū nuoširdi. Nu pvz, man u2 nuoširdžiai skamba ŠypsenaMano pozicija tokia

jeigu nori pragyventi is muzikos privalai itikti masems, taip visada buvo ir turbut bus, bent jau mano tokia nuomone… jeigu teisingai supratau klausima…

Kodėl? Yra daug žmonių, grojančių, kas patinka jiems, tačiau nepaliekančių abejingais kai kurių klausytojų Šypsena O va tas visas didysis muzikos biznis ir dirbtinis žvaigždžių štampavimas juoką kelia Cha cha

Gera muzika turi meninę vertę ir uždirba pinigų.Komercija yra nebūtinai blogai.Pavyzdžiu paimkime legendinę grupę Queen:visi juos žino, dainos topų viršūnėse net šiais laikais, bet muzika labai kokybiška ir verta dėmesio.Komercija nėro žodžio šlamštas sinonimas. O kitu pavyzdžiu paimkime kokią nežinomą garažiuko grupę, laikančią save genijais, grojančią tik jiems patiems suprantamą “meną” ir neturinčią ką valgyti.Niekas jų nežino, niekam jie neįdomūs, muzika niekoverta, tačiau nekomercinė.Nekomercija nėra kokybės sinonimas. Tikri muzikantai turi kurti vertingą muziką ir iš to sugebėti pragyventi. Yra tik gera ir bloga muzika.

muzika palanki terpe “kalti babkes” tai jau tikrai, bet esme ta, ar nori tik “kalti babkes” darant bet kokia muzika, ar nori daryti tai kas miela tavo sirdziai zodziu, cia jau priklauso nuo kiekvieno zmogaus nuosirdumo ir saziningumo sau ir klausytojams, lygio

Krč, paskaityk mano kitus postus, tingiu čia aiškint po n kartų… Ir dar. Kaip čia suprast “yra tik gera ir bloga muzika?” Kas nustatė, kas yra blogai, o kas gerai? Čia tipo jei man nepatinka, tai jau blogai, ar kaip?

Dazniausiai nori zhmones praturtet. Taciau tai daryt mano manymu gali zhmogus, kuris turi sioki toki talenta dainuoti ivairiu stiliu muzika. Jei vienu stilium neitiks, itiks kitu. Na zinoma jei dar turi siek tiek litu investuot i prasimusima… O tiem kuriem silpniau sekasi tai, nepasimusineja. ;]

manau, kad muzika yra puiki saviraiskos priemone, kalti bapkems Liežuvis that’s the reality…

Tai kad tokia ten ir saviraiška, kažką kurti, galvojant, kaip čia masėms po ši.kną panardžius. Jei tai nėra tavo jausmų išraiška, tai nėra ir meninės vertės. Nekaltas