KOMERCIJA: Balti posukiu zibintai Volvo ir SAAB

KOMERCIJA: Balti posukiu zibintai Volvo ir SAAB

Tai va, kas turit Volvo 2**, 4**, 7**, 9** ir SAAB 900, 9000 bet kuriu metu, pardavime yra balti posukiu zibintai. Ne originalus, bet kokybes aukstos. Kainos nuo 100 iki 150 LT uz vieneta. Dar nenusipirkau, bet galvoju pirkt. Jei sudomino - rasykit i privata, duosiu to zmogaus nuorodas. Reikes patiems nuvaziuot pasiimt. Neuzmirskit modelio, metu ir kitu duomenu…

VV

Jei turit klausimu - skambykit. Tel.: 8-685 85085

VV

na man atrodo kaina cia tai nerealiApakęs

SAAB ir volvo absoliuciai reali.

a tai ko cia taip islaptintai, kad viesai negali parashyt koordinaciu ? vagis koks ar ka ?
nors man tai ju tiek ir reikia Šypsena))

na zinau kad ju detales nepigios tevas turi volvo nu bet uz kinietiskus moket 100-150Lt nzAš nekaltas tevas pirko posuki originalu buvo ivaziave ,kai grys reikes paklaust kiek jis mokejo.

Nu gauk man baltus originalius uz tokia kaina, tai as trau dar ir bucki duosiuŠypsena

oi dekui nereikiaCha cha

na jis dejo originalius bet ne baltusAš nekaltas
na bet vistiek man atrodo dauk, mersui -124 kainuoja 40Lt nu tai volvo manau kokiu 80Lt butu pats tasKietas

Nu siaip volvo dalys brangesnes, nei mersoŠypsena Plius jiems mazai kas gamina.

Nu ka darysi. Jei taip ir toliau atrodys - nulek i baznycia, priimk ispazinti… Palengves…

VV

o tu ziuriu istikruju biski trenktas,neisipisinejas negali ane?

tai va turbut del to jie ir tokie brangus kad mazai kas gaminaAš nekaltas

Tikrų volvų ir saabų "posūkiai" yra dviejų spalvų, ir tai daro juos išskirtiniais Gerai

xe xe bet balti patikek manim gerokai geriau atrodoŠypsena

aha…Aš nekaltas

Pris kelis metus pirkau posuki visa - 88Lt
Btw, gal yra pasiuloje vairuotojo puses prikines faros stiklas?
(pirkciau - maniskis suskilinejo)

ko tai laba brungia…pries 3 m pirkau 960-kad nesumeluot,pigiau aba uz 100…bet gi laiks bega…

2 juozuks:
ar tikrai bucki duosi,jei uz tiek original dostavliu?..
p.s.bucki ne man…o VV…

O taip linksmiau gyvent. O tu neimk visko taip i sirdi…

VV