KOMERCIJA: Balti posukiu zibintai Volvo ir SAAB
Tai va, kas turit Volvo 2**, 4**, 7**, 9** ir SAAB 900, 9000 bet kuriu metu, pardavime yra balti posukiu zibintai. Ne originalus, bet kokybes aukstos. Kainos nuo 100 iki 150 LT uz vieneta. Dar nenusipirkau, bet galvoju pirkt. Jei sudomino - rasykit i privata, duosiu to zmogaus nuorodas. Reikes patiems nuvaziuot pasiimt. Neuzmirskit modelio, metu ir kitu duomenu…
VV
Jei turit klausimu - skambykit. Tel.: 8-685 85085
VV
na man atrodo kaina cia tai nereali
SAAB ir volvo absoliuciai reali.
a tai ko cia taip islaptintai, kad viesai negali parashyt koordinaciu ? vagis koks ar ka ?
nors man tai ju tiek ir reikia ))
na zinau kad ju detales nepigios tevas turi volvo nu bet uz kinietiskus moket 100-150Lt nz tevas pirko posuki originalu buvo ivaziave ,kai grys reikes paklaust kiek jis mokejo.
Nu gauk man baltus originalius uz tokia kaina, tai as trau dar ir bucki duosiu
Juozas rašė:
Nu gauk man baltus originalius uz tokia kaina, tai as trau dar ir bucki duosiu
oi dekui nereikia
na jis dejo originalius bet ne baltus
na bet vistiek man atrodo dauk, mersui -124 kainuoja 40Lt nu tai volvo manau kokiu 80Lt butu pats tas
Stulpas rašė:
Juozas rašė:
Nu gauk man baltus originalius uz tokia kaina, tai as trau dar ir bucki duosiuoi dekui nereikia
na bet vistiek man atrodo dauk, mersui -124 kainuoja 40Lt nu tai volvo manau kokiu 80Lt butu pats tas
Nu siaip volvo dalys brangesnes, nei merso Plius jiems mazai kas gamina.
Stulpas rašė:
na man atrodo kaina cia tai nereali
Nu ka darysi. Jei taip ir toliau atrodys - nulek i baznycia, priimk ispazinti… Palengves…
VV
Vudis Vudpekeris rašė:
Stulpas rašė:
na man atrodo kaina cia tai nerealiNu ka darysi. Jei taip ir toliau atrodys - nulek i baznycia, priimk ispazinti… Palengves…
VV
o tu ziuriu istikruju biski trenktas,neisipisinejas negali ane?
Juozas rašė:
Stulpas rašė:
Juozas rašė:
Nu gauk man baltus originalius uz tokia kaina, tai as trau dar ir bucki duosiuoi dekui nereikia
na bet vistiek man atrodo dauk, mersui -124 kainuoja 40Lt nu tai volvo manau kokiu 80Lt butu pats tasNu siaip volvo dalys brangesnes, nei merso
Plius jiems mazai kas gamina.
tai va turbut del to jie ir tokie brangus kad mazai kas gamina
Tikrų volvų ir saabų "posūkiai" yra dviejų spalvų, ir tai daro juos išskirtiniais
1926 rašė:
Tikrų volvų ir saabų "posūkiai" yra dviejų spalvų, ir tai daro juos išskirtiniais
xe xe bet balti patikek manim gerokai geriau atrodo
Juozas rašė:
1926 rašė:
Tikrų volvų ir saabų "posūkiai" yra dviejų spalvų, ir tai daro juos išskirtiniaisxe xe bet balti patikek manim gerokai geriau atrodo
aha…
Stulpas rašė:
Juozas rašė:
Stulpas rašė:
na man atrodo kaina cia tai nerealiSAAB ir volvo absoliuciai reali.
na zinau kad ju detales nepigios tevas turi volvo nu bet uz kinietiskus moket 100-150Lt nz
tevas pirko posuki originalu buvo ivaziave ,kai grys reikes paklaust kiek jis mokejo.
Pris kelis metus pirkau posuki visa - 88Lt
Btw, gal yra pasiuloje vairuotojo puses prikines faros stiklas?
(pirkciau - maniskis suskilinejo)
ko tai laba brungia…pries 3 m pirkau 960-kad nesumeluot,pigiau aba uz 100…bet gi laiks bega…
2 juozuks:
ar tikrai bucki duosi,jei uz tiek original dostavliu?..
p.s.bucki ne man…o VV…
Stulpas rašė:
tu ziuriu istikruju biski trenktas,neisipisinejas negali ane?
O taip linksmiau gyvent. O tu neimk visko taip i sirdi…
VV