Komentatorius T.Vensevičius-Prancūzijos fanas?

Komentatorius T.Vensevičius-Prancūzijos fanas?

Na kas stebėjo rungtynes šiandien tarp URG ir FRA aiškiai turėjo pastebėti, kad komentatorius beproto palaiko France,karatais labai jį labai emocijos užliedavo,kad net šaukti pradėdavo,kai FRA pavojingiau užatakuodavo, o URG žaidėją M.Silva tiesiog su žemėm maišė visas rungtynes, atseit koks jis negeras,kad muša mano mėgiamus prancūzus Cha cha Cha cha Cha cha,
Na tikrai sirgti už ką nors galima, bet taip aiškiai parodyti tą tai NEGALIMA, įsivaizduokit kiek ant jo keiksmų paleido URG fanai stebėdamis šias tikrai geras rungtynes :

Labai geras pastebejimas!!! Komentatoriaus palaikymas FRA naudai mane tiesiog siutino visas rungtines. Jis mate kit Fra sukurtas progasPiktas Ir skaiciavo jas ant pirstu kas 5 minutes vis primindamas, o URG progas praleisdavo pro pirstus. O del M.Silvos - tai taip dar nesu girdejes, kad komentatorius suvarinetu zaideja, kuris netycia pataike jo mylimos komandos zaidejui i koja. Po sio ivykio komentatorius tiesiog persekiojo visus Silvos veiksmus ir komentuodavo 10 kartu perdedamas situacija.
Isivaizduoju, kad sunku susilaikyti nuo repliku kai zaidzia mylima komanda, bet juk jis komentatorius, BLYN!!!
As neesu nei Fra nei Urg fanas. O sirgau, kaip ir visada dazniausiai darau, uz silpnesnemis laikomas komandas, siuo atveju uz URG. tai gi komentatorius replikos tiesiog kartais mane pribloksdavo!!!Aš nekaltas Apakęs Aš nekaltas Apakęs

Būtent Gerai

Drisciau teigt , kad jus visiskai nusisnekate visi!!! Venceviciaus iprotis yra saukti , kai kuri nors komanda pavojingai atakuoja … Kadangi siose rungynese aiskiai daugiau progu turejo Francai , del to Vencevicius taip ir dare . Va kaip!!! Nemegstu tokiu priekabiu zmoniuPiktasBlogai

Jo jo, aš ir tai pastebejau, jau per pirmas Prancūzijos rungtynes, kai tik prancūzai nepataiko girdėjau tokius komentarus kaip "deja" ar "gaila".

Mane toks komentavimas pykina, ypač kai nesu Prancūzijos fanas, ot…

agha Šypsena
ir kas 2-3 minutes primena, kad varkshai prancuzai yra labai nuskriausti, zhiadzia tik 10, bo Anri raudona kortele gavo Šypsena … nu beveik vezhi ivare

is tikruju ta raudona kortele tikrai buvo be reikalo… nors antra vertus jei parode viena, tai turejo rodyti ir silvai…

ka chia nusishnekat… dabar kaip tik ziuriu pakartojima rungtyniu ir vencevichius ir i ta ir i ana puse vienodai rekia. ir visai zb - idomiau ziuret rungtynes

Aha ir as pastebejau

Blemba kaip jis ant to silvos vare.negerai taip.

tas vencevicius kaip komentatorius man nepatinka, nes labai yra kategoriskasBlogaiBlogaiBlogai jis kaip supratau apie futbola niekuo neismano kalbet moka, visas idejas ir viska kopijuoja is LIETUVOS RYTO zurnalisto, tai jam nepatinka teiseju darbas, tai ant kokio zaidejo varo, ta prasme savo nuomones kisimas, Liežuvis jis tai gali daryti kai tures patirtiesGeraiGeraibet kol kasBlogaiBlogaiBlogai
nervinaPiktasPiktasPiktas

jau pirmose Francu rungtynese jautesi jo prielankumas jiems, o su urugvajum tai is vis. Zemas lygis Blogai

Bet per apzvalga jis su rivaldo maike buvo Cha cha

Aiksu Vencevicius lievas komentatorius, bet silva must die, sutiksiu as ji
urodas.