Komentatorių perliukai

Komentatorių perliukai

Juokiasi

Humoro jausmas niekur nedingsta Blogai Snobz

rasoma GRAZIE o tarimas panasus

…paauk truputį žurnaliūgų pasaulyje Taip ir kas svarbiausia įgyk patirties Kvankt?

Tai negi apie Krepšinio kamuolys klausines,juk tada neiseitu be pykcioCha cha
Sabas futbole ne pesciasGeraiUz Betis’a serga.

nu bleCha cha man uzteko WC kur donskis miega keleMiegantis komentatoriu reik, bet ne tokiu kaip jis… kesminasGerai

Donskis pamenu sunervino mane, kai pasikviete i laida Saba ir pradejo metyt namiokus kazkokius apie futbola BaisusKvankt?

Tai tau isvis tada nereikia komentatoriu.Koks skirtumas kas komentuoja,jei “pajabat”?
Ar cia Donski ruosies "pajabat"Juokiasibe pykcioAngelas

liuksUfffGerai

vakar draugas dave lapus su tais perliukais, tai tokiu negirdetu radau Cha cha
P.Gershonas galvojaLiežuviso simts netaikliu G.Einikio metimu.
‘Marinuoja ataka’, ‘jau taip sugudrauja, kad geriau nereikia’, ‘o mes iseikime trumpos arbateles’, ‘nepataike dabar jau sedintis alvertis’, ‘ant asfalto tokiu baudu nesvilptu, bet cia kaip matote neblogas graikiskas parketas’ MyliuJuokiasi

TEsiog tema aptart komentatorius , komentavima ir aisku parodyt zmonems geriausius komentavimo perliukus Cha cha

be jokios abejones, geriausias komentatorius yra djbukis. Tik nezinau, ar noreciau isgirsti jo balsa…Cha cha

Juokiasi aaa matai kaip…matyt kiekvienam savo dievukas yraJuokiasi

Mane tai kartais gnievina visu LT komentatoriu poxujizmas ir nesaliskumas. Na suprantu kai LKL tarpusavy LT klubai losia, bet kokiam Euro/World champe tai galetu savus kazkiek moraliskai palaikyt, kokiom tai emocijom. Pamenu pries keleta metu leisdavo per TV koky tai LKL klipa, kur kazkoks komentatorius klykia i eteri "neraaaaa, neraaaaa!! Zydrunas Ilgauskas atkovoja kamuoli!!!" - tai bent idomu kai taip neabejingai reaguojama i tai kas vyksdta aiksteje, net uzveda

Grikstaite Juokiasi acimenu 1995 m. Euro finala kaip jinai klykdavo momentais "nepataike, nepataike … Cha cha

kunigelis da best

Laukiu nesulaukiu Rio pasirodymo… ir komentaro apie R.Petrauską… Cha cha

djbukis - ne tik pats geriausias… jis dar ir pats intelektualiausias… Nekaltas

Petrauskas yra nuobodybė - jokių emocijų ar pralošinėja, ar teisėjai nesąmones daro. Ar gali būti įdomu jo klausyti? Man tai geriausiai patiko, kai vaikystėje Janiūnas komentuodavoTaip Kunigėlis dar dar, o Gintarė buvo košmarasNekaltas