koma

koma

Prisipirko tevukas nepasitares bbz ko v tiharia, sako taigi tu visada 5w50 pirkdavai. Tipo LM nebuvo. JuokiasiPaskaiciau db- nerekomenduojama su hidrauline sankaba. ApsvaigęsKuo susije variklio tepalai ir sankaba? Klausimas- a zaba vaziuos ant situ tepalu? Nekaltas

Motosport Mannol daug geriau Cha cha

bbz sixeriui dežės tepalus kaip tik čia prieš savaitę pakeičiau, tai realiai sakyčiau ten 150 ar 200e į subinę, bet paskaysiu kitaip, į subinę negro karpuotas bbs, nes dežė tai paliubomu blogiau veikia Juokiasi Juokiasi Juokiasigrynai kaip puslės pulsavimas lengvas atsiradęs yra vos vos didinant greiti Blogai Pavargęs aišku čia dar tik pati pradžia, dar 50k km įsukti eis liuosiai, bet vistiek kažkokia xernia tie keitimai.

xernia tavo meistrai Šypsena

Hidrauline sankaba. O jeigu su trosiuku? Gal vertimas blogas, paskaityk uzsienio kalbom; gal nerekomenduojama hidrotransf. dezes ta tepala pilti, o ne i varikli

o tai cia dezei lubrikantas?

Rafis, cia daznas atvejis kiek girdejes esu. Bet ne del tepalu, o del dezes nusidevejimo. Aspirinu lavono neprikelsi, kaip sakoma Juokiasi

Adaptacija nesidaro tom dezem?

adaptacija čia nepadės jau

Na neatkreipiau demesio, bet toks jausmas kad prieš tai nebuvo tampymo. Nežinau kas ten ką smirdėjo ar nesmirdėjo, į****u dar kažkokio ale daktaro, kuri dėžistai rekomendavo Cha cha Nereik jokiu adaptaciju, čia civilis net nesuprastu kad kažkas netaip, nes plaukiojimas tik ant apsuku per viena padala vos vos matosi, bet tai pati pradžia. Sixeri, o koks skirtumas rida 120 ar 550? Ir ne dėžė o pūslė !!! O puslę gali ir prie 80k km užlenkt, ir iki puse liamo datepmt.

gal turit kas navodkiu, Latvijoj, pajury, issinuomot savaitei namuka, 10 asmenu.

Aš svarstau ar keist AT dėžės tepalą senajam e46 330ci. Ant dėžės rašo, kad lifetime, bet daugelis rekomenduoja pasikeist ir tada periodiškai keitimus daryt. Šypsena o šiaip automatai išvis ****s. Daug smagesnis reikalas yra mechankė.

niex neatsaket, ispisdavojau, kad sh nupirko, jau siuncia shita nusipirkes ibb.co/HXVJFGt Juokiasi

nei už ką nekeisčiau į mechankę jokios savo turimos mašinos Šypsenana nebent krovininė, arba mocas Cha chaAš tai visada už keitimą, bet po paskutinio keitimo kažkaip dviprasmiškai. mersui žmonos jau užsakęs alyvą, filtrą, tai pradedu dvejot

o xado- pylei?

Aš nepyliau kažkokio power train fixerio - nes man dėžė kaip ir ok buvo/yra. Aš pyliau tiesiog kaip priedą prie dėžės tepalo, panašius ir variklio alyva keičiant pilu visada kažkokį marmalą. Bet jei fricionai buvo padilę, jie išplaukė iš seno tepalo ir naujo pripylus nebeužteko jų geram sukabinimui.

mano manymu, tas konverteris bus išvis toks pat kaip traktoriaus. O rida čia mažai žaidžia, kai lygini visiškai skirtingas mašinas. Jei įmonėj vadybininkas a pravažiavo pas panašius klientus kaip ir vadyininkas b, su tais pačiais aptarnavimais ir apkrovom, tai rida labai svarbu, bet kai lygini neaišku nei kas nei kaip nei kur, tik aišku kiek, su tuo pačiu, tai čia vėjai. Čia kvailas palyginimas, bet toks pat kvailas kaip ir ridos, vienas gauna pliūcha ir ligoninėj per šiaudą valgo puse metų, o kitas nuo to pačio 20 gauna ir kita dieną nieko nesimato kad gavo Cha cha

Kaip bevartysi, vis tiek atsakymas ateina toks, kokį nori matyti.

puikiai siuo atveju tinka terminas “savipi$a”