Koky pikta suny patartumet ysigyt?

Koky pikta suny patartumet ysigyt?

Niu bresta toks rimtas draugo ysigyjimas Šypsena Taigi noreciau suns namo apsaugai viduje (trumpaplaukio), bebaimio Kanda, pakankamai judraus. Siaip galvoju apie pitbuli, stafa, ar bandoga (nors nezinau ar ju yra lietuvoj). Siaip pitbulis truputi mazas, stafas per daug draugiskas, o apie bandoga tik is neto zinau. Tokie kaip dobermanas, rotveleris man netinka, nes: dobermana turejau 11metu ir jis truputi bailus, o rotveileriu Kiaulė pas mane gatvej gal 4 bet visi ne tik kad bailiai bet ir isvis nesusiprate. Taigi gal kas turi informacijos apie bandogus arba siaip kokiu geru patarimu situo klausimu ???

hmz…apie tokius bandogus nesu girdejus ;/ pas mane yra kiseninis xixi pinceris ar tojterjeras nei nzn,bet apsauga nereali,net tevai negali prie manes prieit,teciui kazkada i nugara neblogai ikando…br…

O tu galvoji kad pitai ir stafai tai jau bebaimiai.Cha chaMano draugės stafas,kai ji kas puola tai slepias šeimininkei už kojų.Man atrodo tu šito neištvertumJuokiasi

Yra tokie tikrai. Jie ir pitbuliai ytraukti i agresiviu sunu sarasa. http://www.animal.lt/cgi-bin/index.pl?action=puslapis&psl=istatymas011

O "kiauksio" (nu cia as taip tuos visus kiseninius su didelem akim ir didelem ausim ir kurie daug kiauksi vadinu) man nereikia. Turiu prie budos vilka kuris bl man miegot neduoda, nes kai kokia kate ar pele per kiema prabega kaukia puse nakties. Man reikia kad suo mazai lotu o daug darytu. Ir be to "sunkaus" charakterio nes negaliu pakesti visokiu istizusiu pudeliu.

Ps nu cia gal ziauriai prilanksciau bet man del grozio suns tikrai nereikia.

Va butent as sito labiausiai ir bijau. Pas draugeli yra stafas tai jis net apsimyza is laimes kai kas i svecius ateina…nu nx man toks suo.

As pakankamai atsakingai ziuriu i suns ysigyjima todel visai nenoriu 10 metu buti su sunim kuris neturi savybiu kurios man reikalingos.

Na aš tavo vietoj rinkčiaus rotveileri.Jei išsirinksi gera šuniuka o po to tinkamai išsiauklėsi,jis tikrai bus geras sargas,tai budinga šiai veislei.Bet nerreikia daryti iš jo žveries.

Nu siaip aisku is kikvieno sarga padaryti galima, bet kikvienas suo turi jam budingu savybiu. As turiu tris pazystamus turincius rotveilerius, ir dar kaimynu pakankamai.Taigi isvadas apie sita veisle pasidares. Manau kad nesutaptu mano ir rotveilerio charakteriai nes as esu judrus t.y krosas, dviraciai ir pan. kas rotveileriams yra sunkiau nei tarkim mano buvusiam dobermanui. Na jie visai nieko pazaisti , labai patinka draugelio suny tampyti uz snukio , bet…nu sitas suo tikrai ne man, kazkaip jauciu. Man jis flegma truputi. Jau geriau tada dobermanas.

vilkšunį…au au…krimst krimstKandaKandaKandaBaisu

Vilksune jau turiu…kiekviena ryta gaudau laukuose Šypsena…nesuprantu kaip ji is voljero sugeba issokti…

Matyt jai labai labai reikiaCha chaCha chaCha cha, galėtum ir atjausti paną.

Patikek kaip as ja atjauciu Kanda… pavasary isbegau krosa su ja tai paskui dvi dienas negryzo… liepa atsivede 8 suniukus… kazkokie barzdoti bl visai i vilkus nepanasus… tai teko pakasti 6…(nu ziauru bet negi auginti tokius urodus)…2 palikom kad jai stogas nenuvaziuotu ir piena istrauktu… daugiau kaliu tikrai niekada neauginsiu…

Na o kaip su Maskvos sargybiniais, Kaukazais galų gale???

Niu va kaukaza tai man vietoj vilko reikejo ysigyt…bet zinai papuole toks variantas ir priglaudziau … dabar gi neismesi…kad ir tupas vistiek jau pripratau…

PS man reikia naminio suns kuris man butu vietoj dobermano (amzina atilsi jam)…o name ilgaplaukio tai tikrai nelaikysiu…jauciu reiks pitbulio ieskot, jei bandogo(bulmastifo) nerasiu…

Tada belgų Malinua, aprašymuose skelbia kad jis bebaimis.
Arba Argentinos dogas, vien jį pamatę piktadariai mažų mažiausiai į kelnes pridėtų http://www.ptichka.ru/an_breed_inf.phtml?AnId=1&kat=13&BrId=21&alphaN ame=0
Aišku kainelės jų ApakęsApakęsApakęs

Neteisingai mąstai. Tai juk koviniai šunys, skirti kovai su šunimis. Šitoms veislėms absoliučiai nebūdinga agresija prieš žmogų. Tiksliau, normalios psichikos šunims turėtų būtų nebūdingaŠypsena. Jei įsigysi išsigimėlį, kuris puola viską, kas juda, tai tik pats daugiau vargo turėsi.
Sprendžiant iš to, kad tavo aviganę tenka gaudyti po laukus, tu nesugebi išauklėti net ir tokio superdresuojamos veislės šuns. Todėl, mano nuomone, tau geriausiai tiktų ne šuo, o signalizacija ir pistoletas

As laikausi tos nuomones,kad kaip suni isdresiruosi (isauklesi),ta ir turesi.Pas mane dvarniaska buvo … mazas kazkoks takso misinys,tai nieko nebijojo,zodi pasakai ir viskas buvo pasiryzes bet ka sugrauzti.
Dabar turiu bulterjeryte … tai ne ji mane,bet man ja ginti kartais tenka Cha cha
Taip kad …

Taip gal ir nieko…bet man truputi per brangu…biznio is suns as nesiruosiu daryti kad tiek i ji investuociau… ysivaizduoju kaip butu abydna kai toks uz 500 zaliu nustiptu po keliu menesiu…

NuomonėGeraiGeraiGerai

Ginybai nuo svechiu ir visokiu kitokiu prashalaichiu geriausiai tinka tipingas provincijos nelabai ishsilavines Lietuvis - i namus nieko neisileidzhia, visiems pavydi ir pikto linki, pasiruoshes musht galva i siena jei prie jusu prieina koks kitas zhmogus ir tt. Tokiu susirast - jokios problemos Šypsena