koky monika patartut pirkti deveta
koki monikai verti demesio kokios 15-17col pagaminti 95 ir veliau ??? ir kokios tehnologijos tuo metu buvo jau diegemos patarkit???
dekui uz nuoroda. (Y)
Man atrodo, kad ruubai buuna deveti, o monikai - naudoti
Bet cia tik tarp kitko. O patariu i 15 coliuu monitoriuu pusee nebeziureti. Svarbiausia, kad buutuu ne maziau 85 Hz refreso prie 1024 eiluciuu, ir pakankamas vaizdo ryskumas (geras fokusas).
taip as suprantu kad 15col monikai yra atgyvena bet laikinai pasinaudot tinkami tik kokios anksiau firmos gamindavo ne pacius blogiausius is monitoriu?
Aš tai pirkčiau iš firmų, kurios veža į Lietuva visokių korporacijų išparduodamus “pasenusius” kompiuterius. Paprastai tai būna “balti” kompai, su “baltais” monitoriais. Už kokius 500Lt galima paimti labai neblogus 17’ Dell ar Compaq monitorius, su plokščiais ar beveik plokščiais trinitronais ir pan. O kad jų kokybė geresnė už daugelio parduodamų naujų “kitaiskų” monitorių, tai matyti iš pirmo žvilgsnio
taigi butent man reikes nusipirkti sena kompa ir monika sena PVZ Airijos respublikoje ten pasinaudosiu metus ar kelis o poto jau matyt ismest reikes ar uz kelis litukus parduot.
Teisingai isprotauta.
gal kas zinot Airijos interneto puslapuku kur firmos pardavineja devetus kompus su monikais? cia netycia sakau mazu kas tikrai zinot?parasykit.!!!